Poate o lenjerie pentru femei sa fie sexy şi confortabila in acelaşi timp?

 • Poate o lenjerie pentru femei sa fie foarte sexy dar si confortabila? Majoritatea femeilor ar opta, probabil, pentru o lenjerie care ofera o oarecare libertate de mişcare. Exista o varietate de opţiuni disponibile, precum si de dimensiuni.

  Cuvantul « lenjerie » provine din frantuzescul " lounge" sau "a lenevi". Deci, lenjeria pentru femei serveşte două scopuri. În primul rând, de a face femeiea sa arate si sa se simta atragatoare. Al doilea, este de a oferi un o « sedere » confortabila, intr-un mediu privat.

  Daca doar confortul ar fi singurul motiv pentru lenjeria feminina, atunci de ce acestea nu arunca doar o camasa de noapte de bumbac pe ele? În vremurile mai recente, lenjeria pentru femei a luat o conotaţie mult mai plina de spirit decât în ​​trecut. Din punct de vedere istoric, aceasta nu a fost menita sa dezvăluie prea mult sau sa incite. De exemplu, în perioada victoriana, lenjeria pentru femei a fost o parte importantă din zestrea miresei. Natura elaborată a rochiei miresei şi bogăţia de material a reprezentat o stare de bunăstare şi prosperitate. În acest context, lenjeria pentru femei a fost menita să fie o celebrare a feminitatii si a tranziţiei de la mireasa la soţie.

  Odată cu apariţia tradiţiei burlesca (în special în anii următori, atunci când arta a devenit puternic asociată cu strip tease -ul), lenjeria pentru femei s-a mutat intr-un taram de fantezie. În îndeplinirea traditiei burlesca, lenjeria pentru femei a avut o conotaţie sexuală, cu toate că aceasta a fost doar o aluzie şi niciodată nu a fost exprimata în mod deschis. Prin purtarea de ansambluri de lenjerie exotica si costume imorale, artiştilor interpreţi sau executanţilor burleşti le erau alimentate fanteziile si dorinta de sex masculin.

  Femeile de azi sunt în mod constant pe drum, astfel încât îmbrăcămintea intima nu este folosita doar pentru odihna sau placerea pentru sexul opus. Lenjeriea pentru femei oferă libertate de mişcare. In zilele noastre, lejeria, cum ar fi sutienele, chiloţii, şi ciorapii pot oferi capacitatea de respiraţie şi capacitatea de uzură pentru femeile de toate formele şi dimensiunile. Chiar şi lenjeria pentru o ocazie speciala subliniază factorul de confort. Lenjeria exotica, cum ar fi corsetele, bustierele şi lenjeria nuptiala pot fi găsite în stiluri rezonabil de confortabile.

  Designerii de lenjerie pentru femei recunosc acum faptul că femeile nu doresc să se înghesuie şi sa se chinuiasca în forme imposibile. O femeie, indiferent de marimea sau forma ei, poate sa mearga intr-un magazin simtindu-se încrezătoare că va găsi îmbrăcăminte intima care sa se potriveasca nevoilor si gusturilor sale. Totul tine de alegerea facuta, avand in vedere ca există o varietate de opţiuni disponibile.

  Este interesant de remarcat faptul ca varietatea de lenjerie plus size practic a explodat. Întrucât, înainte, era aproape imposibil de găsit, lenjeria pentru femei cu forme proeminente este disponibila larg pe piata, si satisface în mod specific acest segment de populaţie. Designerii de lenjerie inteleg încet, dar sigur, ca femeile sunt de dimensiuni diferite , în creştere, iar îmbrăcămintea intima trebuie sa fie adaptata si la forme mai pline.

  Lenjerie pentru femei reprezinta, de asemenea, imaginea corporala de sine si încrederea in sine. Este perfect acceptabila pentru o femeie să poarte lenjerie "doar pentru că" ea asa vrea şi pentru plăcerea nimanui altcuiva, decat a ei. Designerii de lenjerie  încurajeaza această încredere prin crearea de opţiuni reale pentru femei reale, si doar pentru fotomodele.

  by: admin

Commentarii (1)

Lasa un comentariu