Cum alegem lenjeria de mireasa potrivita

 • Lenjerie este una dintre piesele cele mai intime de îmbrăcăminte, pecare o femeie ar purta-o vreodată, iar lenjeria de mireasa nu este o excepţie. Lenjerie de mireasa este supusa, de fapt, la mai mult tam-tam şi zarvă printre mirese, prietenii ei cei mai apropiaţi şi familie cu mult înainte de evenimentul in sine sa inceapa. Chiar şi producătorii de lenjerie de mireasă sunt conştienţi de acest fapt, de unde si  planificarea atentă şi luarea în considerare a producţiei de lenjerie de mireasă.

  Majoritatea producătorilor timid de multe ori sa fie departe de utilizarea clasica a unui material de mătase în producţia de lenjerie pentru femei, dar lenjeria de mireasa nu este ca oricare alta. Este o lenjerie care are doar o singură dată în minte - noaptea nuntii. Deci, întrucât alte lenjerii sunt făcute pentru a dura prin uzura de utilizare continuă, lenjerie de mireasă isi concentrează în schimb atenţia asupra creării doar a unei impresii spectaculoase, şi nimic nu o face mai bine decât matasea. Matasea este un material care îmbrăţişaza delicat cadrul curbat si senzual al unei, ii defineşte esenţa. Este un material atât de divin la atingere şi confortabil de purtat.

  Lenjerie de mireasă ia multe forme – versiunea de lenjerie sub forma de rochia de mireasă fiind cea mai inovatoare. O mireasa, evident, vrea sa-si poarte rochia de mireasa atâta timp cât este posibil în ziua nunţii, pentru că este singura zi în care ea va purta vreodată o astfel de rochie. Deci, de ce sa nu extindem o astfel de dorinţă în dormitor? Lenjeria sub forma de rochie de mireasa poate fi o versiune mini a rochiei de mireasa sau poate fi un costum atrăgător din doua piese. Aceste modele de lenjerie sunt unele dintre cele mai fermecătoare lenjerii pe care o mireasa le-ar putea alege, indiferent daca stilul sau este Baby Doll sau corset, rochie mini sau fustă mini, rochie scurta sau lunga. Cele mai multe lenjerii rochie de mireasa vine cu mai multe piese, care ar putea include voal de nunta, mănuşi şi jartiere pentru picior.

  Alte tipuri de lenjerie de mireasă pe care mireasa le-ar putea explora sau lua în considerare includ lenjeria combinezon şi lenjeria stil sutana. Ambele dintre acestea sunt lenjerie in stil rochie de asemenea, dar unul este scurt, în timp ce cealaltă este lung. Oricare dintre aceste tipuri de lenjerie sofisticate pot fi alese de mireasa timida impreuna cu viitorul sau mire pentru prima noapte împreună. Modelele pot fi foarte modeste, precum si divin de atrăgătoare – pot fi confectionate din dantela, sau pot fi pur si simplu un model clasic.

  Indiferent de lenjeria pe care viitoarea mireasa o alege, aceasta trebuie sa se asigure ca lenjeria sa va aduce o stare de spirit de dragoste şi o va face sa se simta ca o printesa, asa cum aceasta ar trebui să fie în ochii noului sau soţ.

  by: admin

Commentarii (1)

Lasa un comentariu