Cum accentuam formele cu un costum de baie potrivit

 • Si ce daca corpul tau nu arata ca cele ale modelelor in costume de baie din reclame? Puteţi încă purta un costum de baie sexy şi sa va simtiti mândre de a fi in pielea ta. Prin alegerea modelului de costum de baie potrivit acceptati unicitatea caracteristicilor corpului tau si le subliniati in cel mai bun mod posibil. Şi pentru aceasta, trebuie să înţelegeţi tipul dumneavoastra de corp înainte de a pleca la vânătoare pentru costumul de baie perfect.

  Având în vedere creşterea rapidă în popularitate a costumelor de baie de designer, puteţi găsi piaţa inundata cu diferite categorii de costume de baie de designer, care au un mare factor de compatibilitatea cu o gamă largă de tipuri diferite de corpuri de sex feminin. Pur şi simplu trebuie să ştiţi care dintre ele va face sa aratati mai bine. In continuare veti gasi un ghid folositor de a gasi costumele de baie potrivite pentru femei in acest sezon.

  Costume de baie care evidenţiaza o forma de clepsidră

  Dacă sunt binecuvântaţi cu o figura curbata de clepsidră, un model cu bikini si sutien pot accentua rotunjimile frumoase ale partilor de sus si de jos. Costume de baie de firma cu un top cuplat partea de bikini pot avea exact efectul necesar. Puteţi încerca, de asemenea costumele de baie dintr-o bucata, tăiate peste coapse şi stranse in jurul trunchiului.

  Costume de baie pentru corpuri in forma de para

  Dacă de multe ori va temeti in privinta soldurilor si a coapselor mari, incercati sa purtati un costum de baie sexy, care atrage atenţia departe de stomac. Costume de baie dintr-o singura piesa cu decolteuri frumoase, fara bretele, topuri imprimate sau talie mare au capacitatea sa concentreze privirile la nivelul ochilor spre partea superioară a corpului dumneavoastră. Puteţi purta, de asemenea, un bikini, cu nuante inchise sau mat sau puteti purta pantaloni scurţi de baieti tăiati.

  Costume de baie pentru o figură în formă de măr

  Puteţi purta un costum de baie confortabil, chiar dacă sunteţi îngrijorat cu privire la formele mari. Doar asiguraţi-vă că modelul de costum de baie pe care doriti sa il cumpărati vine cu 2 cupe mari şi în conformitate cu suport din fire pentru a vă oferi sprijin adecvat.Un V in jurul gâtului poate camufla eficient umerii largi. Păstraţi culorile luminoase pentru piesa de jos în timp ce partea de sus ar trebui să fie în nuanţe relativ întunecate.

  Costume de baie pentru femei cu sani mici

  Nu este o problemă dacă aveţi sânii mici şi câteva curbe să etalati în costumul de baie. Un costum cu volane din jurul liniei de san este doar lucru care aveţi nevoie pentru a face sa arate mai plin. Costume de baie dintr-o piesa sunt de asemenea recomandate, daca sunt proiectate cu sutiene captusite pentru a oferi impuls suplimentar şi de formă.

  Costume de baie cu nevoi speciale

  Burta bombata, nu ar trebui sa te limiteze de la purta un costum de baie de designer. În loc de a aştepta pentru a obţine din nou in forma dorita, incearca un costum de baie dintr-o bucata cu curea, care va ţine acoperita zona cu probleme. Costume de baie, cu un decolteu atractiv şi dungi verticale, de asemenea se potrivesc pentru doamnele care ar dori să facă un truc. În cazul în care doriţi să optati pentru un costum din două piese, puteti opta pentru un top de tip căpăstru, pentru a evita sa expuneti burtica prea mult.

  Costume de baie pentru o silueta atletica

  Dacă sunteţi în domeniul sportului şi aveti muschii dezvoltati, aveţi posibilitatea să mai domoliti caracteristicile dvs. prin purtarea unui costum de baie, cu manecute de fetiţă şi cu o mulţime de printuri şi imprimeuri. În cazul în care nu aduce efectul dorit, încercaţi să purtati niste pantaloni scurti baietesti, care va oferi o acoperire mai mare.

  Costume de baie pentru femei cu un corp mic şi înalt

  Dacă nu aveţi o forma voluptoasa, bikini string sunt cea mai buna alegere pentru tine. Sau, încercaţi o monokini dintr-o bucata, cu printuri colorate vibrante şi modele pentru a completa structura înaltă şi slabă.

   

  by: admin

Commentarii (1)

Lasa un comentariu