Barbatii au de unde alege costume de baie vara asta

 • Barbatii au mai multe opţiuni atunci când cumpără un costum de baie de calitate. Există mai multe branduri diferite si stiluri de a alege costume de baie care pot fi copleşitoare. Barbatii nu ar trebui să le fie frică să încerce un stil nou de brand de costume de baie. Vara este inca in plina desfasurare si comercianţi incearca sa aprovizioneze magazinele cu cele mai noi colectii de costume de baie pentru barbati.

  Costume de baie cu bikini au fost populare la sfarsitul anilor 1960, pana prin anii 1980. Înotătorii purtat acest stil de costum de baie în timpul evenimentelor de înot în colegiu sau în timpul Jocurilor Olimpice. Multi barbati de azi nu ar putea fi prinsi purtand un costum de baie Speedo sau bikini. Barbatii nu ar trebui să se teamă in a purta acest stil de costum de baie. Dacă aveţi un corp bine lucrat si sunteti in forma, de ce sa nu aratati corpul într-un costum de baie Speedo. Multe femei apreciaza un corp bine lucrat si caută pe plajă sau la piscină astfel de barbati. Nu vă fie teamă să încercaţi un costum de baie bikini. Marci populare includ Speedo, Adidas, N2N, Joe Snyder, Sauvage şi Nike. Uita-te deasemenea si la branduri de designeri deoarece uneori a-i putea găsi un deal foarte bun de la un  designer de costume de baie cum ar fi Versace sau Gucci, la preţuri mari.

  Costume de baie de tip boxer oferă stiluri diferite de costume de baie. Cele mai populare stiluri sunt boxer umflat sau boxer stramt. Barbatii care ar dori să poarte un costum de baie in stil de bikini, dar ar dori un pic mai multa acoperire ar putea prefera un costum de baie boxer stramt pe corp. Marci populare includ Nike şi Joe Snyder.

  Pantaloni scurţi de placa au fost făcuti populari de surferi, acest stil de costum de baie este similar cu un costum de baie boxer, dar lungimea acestorcostume de baie este mai mare. Multi tineri de astăzi poartă acest tip de costum de baie. Unele dintre aceste costume de baie sunt atât de lungi incat ar putea fi numiti pantaloni. Dacă doresti să acoperi cat mai mult din corpul tau, acest tip de costum este pentru tine.

  Cumpara un slip tanga, dacă iti doresti să arati mai mult, acest stil de costum de baie este pentru tine. Există mai multe stiluri diferite de costume de baie tanga, care nu sunt numai diferite în spate, dar există opţiuni pentru acoperire în faţă. Acesta este un costum de baie cu aspect unic care atrage privirile la piscina sau pe plaja. Dacă doriţi linii minimale pe plajă, asorteaza acest tip de costum cu o curea potrivita pentru tine. Ar trebui să te simti foarte confortabil in corpul tau pentrua purta acest tip de costum de baie. Nu vă fie teamă să încercaţi acest stil! Astfelm de articole sunt foarte bune pentru bronzare sau de  a-ti expune corpul bine lucrat la plaja.

  Daca sunteti interesati de produsele din gama costumelor de baie pentru barbati, vă rugăm să verificaţi site-ul lenjeriecadou pentru o selecţie mare de costume de baie şi lenjerie de corp. De asemenea, puteti verifica si Blog-ul nostru care contine ultimele oferte in materie de lenjerie intima pentru barbati.

  by: admin

Commentarii (1)

Lasa un comentariu