sosete

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Talpici Sport B. Bumbac
  Talpici Sport B. Bum
  Ciorapi cu decolteu adanc, din bumbac, invizibili. Sunt ideali pentru purtarea de pantofi cu decupaj pronuntat.
 • Offer Sosete B. SPORT
  Sosete B. SPORT
  Sosete barbatesti sport cu dungi in partea de sus ,confectionate din bumbac de cea mai buna calitate. Structura rib in partea de sus si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. MERCERIZAT
  Sosete B. MERCERIZAT
  Sosete barbatesti pentru costum, confectionate din bumbac mercerizat de cea mai buna calitate. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. MATASE
  Sosete B. MATASE
  Sosete barbatesti pentru costum,avand in compozitie matase de cea mai buna calitate. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. FILOSCOTIA
  Sosete B. FILOSCOTIA
  Sosete barbatesti pentru costum,de bumbac de cea mai buna calitate. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. CLASIC
  Sosete B. CLASIC
  Sosete barbatesti clasice ,confortabile. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. CASMIR 15
  Sosete B. CASMIR 15
  Sosete barbatesti pentru costum,avand in compozitie casmir de cea mai buna calitate. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Sosete B. BIO-COTTON
  Sosete B. BIO-COTTON
  Sosete barbatesti pentru costum, confectionate din bumbac Bio de cea mai buna calitate. Structura glat,cu taietura clasica si elastic dublu pentru o mai buna sustinere.
 • Offer Set 6 perechi de sosete
  Set 6 perechi de sos
  Prospetime naturala 75% bumbac si calitate exceptionala ! Aceste sosete au beneficiat de remaiere manuala pentru un confort absolut. Set 6 perechi de sosete fantezie. Motiv "intarsie" pe caramb. Tricotaj strans pentru o tinuta impecabila. Finisaj ingrijit cu varfuri extra-plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Intaritura la varfuri si calcaie.
  DETALII PRODUS
  129 Ron
 • Offer Set 5 perechi de sosete fantezie
  Set 5 perechi de sos
  Prospetime naturala 75% bumbac si calitate exceptionala ! Aceste sosete beneficiaza de remaiere manuala pentru confort absolut. Set 5 perechi de sosete fantezie. Motiv bagheta pe caramb. Tricotaj strans pentru o tinuta impecabila. Finisaj ingrijit cu puncte foarte plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Varfuri si calcaie intarite. Disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  102 Ron
 • Offer Set 5 perechi de sosete
  Set 5 perechi de sos
  Sosete cu stil impecabil recomandat pentru picioare delicate 75% bumbac periat, limiteza incalzirea. Set 5 perechi de sosete bumbac in mare parte. Motive geometrice pe caramb. Varfuri si calcaie intarite. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. La alegere : set marin + jeans sau set negru + gri. Disponibile pana la 49.
 • Offer Set 2 perechi sosete Labonal®
  Set 2 perechi sosete
  Groase si rezistente, aceste sosete sunt recomandate pentru bocanci, ghete, etc… Vor ameliora confortul ! Set 2 perechi de sosete speciale pentru ghete de securitate. Tricotate cu 15% fibre Viafill, renumite impotriva mirosului, analergice si termoregulatoare, sosetele speciale pentru incaltamintea de securitate, ajuta la remedierea problemelor de transpiratie excesiva si limiteaza dezvoltarea bacteriilor. Confort, caldura si rezistenta la uzura ! Borduri duble contrastante. Talpa, varf si calcai intarite din Viafill. 64% bumbac, 21% poliamida, 15% Viafill. Set : kaki + gri deschis, negru + gri sau bleumarin + albastru jeans.
 • Offer Set 2 perechi de sosete speciale
  Set 2 perechi de sos
  Sosete care nu preseaza, concepute pentru a remedia problemele specifice picioarelor sensibile si a oferi confort absolut. Set 2 perechi de ciorapi speciali pentru picioare sensibile. In mare parte din bumbac pentru mai multa catifelare si fara elastic la borduri, confort ideal pentru intreaga zi. Fil ecosez amestecat. 86% bumbac, 13% poliamida, 1% lycra. Varf si calcaie intarite. Disponibili pana la 50.
 • Offer Set 2 perechi de sosete cu caramb mediu
  Set 2 perechi de sos
  Foarte rezistente, aceste sosete sunt groase, calduroase si confortabile. Varfuri cu finisaj extra-plat si calcaie intarite. 63% lana, 34% polipropilena, 3% poliamida, se spala la masina. Set de 2 gri, 2 kaki, 2 bleumarin.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Set 2 perechi de sosete care nu preseaza
  Set 2 perechi de sos
  Fara compresie aceste sosete faciliteaza circulatia sangelui pentru o se stare constanta de bine. Set 2 perechi de sosete care nu preseaza. Borduri captusite, late si fara presare pentru a sustine fara sa stranga. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Varfuri foarte plate si calcaie intarite. Disponibile pana la 50.
 • Offer Set 2 perechi de ciorapi
  Set 2 perechi de cio
  Foarte rezistenti la uzura, acesti ciorapi sunt grosi, caldurosi si confortabili. Varfuri cu finisaj extra-plat si calcaie intarite. 63% lana, 34% polipropilena, 3% poliamida, se spala la masina. Set de 2 gri, 2 kaki, 2 bleumarin.
  DETALII PRODUS
  130 Ron
 • Offer Set 10 perechi de sosete de tenis
  Set 10 perechi de so
  Catifelate si absorbante, aceste sosete de tenis sunt confectionate pentru practicarea sportului… foarte confortabile ! Set 10 perechi de sosete de tenis. In mare parte din bumbac, limiteaza incalzirea din cauza transpiratiei. Calcai preformat foarte incapator. 80% bumbac, 20% poliester pentru varianta pe alb si negru. 65% bumbac, 35% poliester pentru gri. Disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Sosete tratate antibacterian - set de 3
  Sosete tratate antib
  Tratamentul antibacterian al acestor sosete, impiedica transpiratia piciorului care este propice proliferatii bacteriilor. Sosete tratate antibacterian - set de 3 perechi. Bordura dubla. 2 violet + 2 bleu+ 2 bej. Varfuri si calcaie intarite. Finisaje extra plate. 80% bumbac, 17% poliamida, 3% elastan. Disponibile pana la masura 50.