mov

Sorteaza produse :    Arata:    Preturi intre: -
 • Offer Conducator de Impuls Vibrator
  Conducator de Impuls
  Un vibrator rezistent la apa, cu lungimea de 20 cm, cu rasuciri!Acest masator fabulos cu mai multe viteze este realizat din jelly ultra moale si are rasuciri de sfredel pe lungimea corpului sau pentru senzatii super stimulatoare.Rasuceste-l pe masura ce il misti pentru un avantaj maxim!Fiind perfect rezistent la apa, il poti lua din dormitor in baie!Sistemul de control prin rasucire de la baza faciliteaza controlul.
 • Offer Ben Wa Bile Vibratoare
  Ben Wa Bile Vibratoa
  Este exact ceea ce ai asteptat. Bilele Ben Wa vibreaza acum!Aceste 3 bile pe un snur sunt acoperite cu realskin, un material fin si matasos divin la atingere.Incearca 4 moduri de vibrare prin simpla apasare a unui buton.Este perfect pentru stimulare anala sau vaginala – exploreaza-ti cele mai ascunse dorinte!
  DETALII PRODUS
  110 Ron
 • Offer Dual Flexi Dong Vibrator cu Doua Capete
  Dual Flexi Dong Vibr
  De doua ori mai placut si o placere dubla cu Dual Flexi Dong Vibrator!Acesta este un dildo cu doua capete mai diferit. Modeleaza cum doresti corpul flexibil din jelly moale cu vertebra interna si vei fi uimita de agilitatea lui!Cele doua motoare de la ambele capete fac ca ambele parti sa primeasca o vibratie maxima. Butonul de apasare usor de folosit, situat in centru, activeaza cele 3 setari de pulsare si de vibrare, care iti ofera senzatii revigorante.
  DETALII PRODUS
  240 Ron