sutiene

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Sutien Julia
  Sutien Julia
  Cupele sunt preformate, fara cusaturi. Compozitie: Bumbac 90%, Elastan 10%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  135 Ron
 • Offer Sutien Sophia
  Sutien Sophia
  Are tesatura modelatoare, cu insertii din dantela elastica, plasate pentru a creat un bust generos si sensual. Cupele sunt captusite cu bumbac egiptean, iar inchiderea este in fata. Bumbac 20%, Elastan 16%, Poliamida 64%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  121 Ron
 • Offer Sutien Lucy
  Sutien Lucy
  Sutien din bumbac elastic, cu model special, in cruce. Cupe preformate, fara cusaturi. Creat special pentru femeile indragostite de sport.  Foarte lejer, asigura o totala libertate de miscare si o comoditate maxima. Bumbac 90%, Elastan 10%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  144 Ron
 • Offer Sutien Lory
  Sutien Lory
  Moale si foarte confortabil, dotat cu o armătură care susține bustul si îi oferă un aspect atractiv si natural. Cupele căptusite cu bumbac, decorate cu dantelă fină, oferă un confort maxim. Bumbac 20%, Elastan 16%, Poliamidă 64%Produsul se livrează în termen de cel mult 14 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Sutien Adeline
  Sutien Adeline
  Cupele sunt jumatate cu dantela elastica, jumatate captuşite din bumbac. Țesatura inteligenta, preia si modeleaza forma bustului, conferind lejeritate si confort, printr-un design modern si atragator. Bumbac 20%, Elastan 16%, Poliamida 64%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  144 Ron
 • Offer Sutien Iris
  Sutien Iris
  Designul foarte special este inspirat din barocul italian, ceea ce ii confera un look de neuitat. Compozitie: Bumbac 20%, Elastan 16%, Poliamida 64%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  120 Ron
 • Offer Sutien India Push-Up
  Sutien India Push-Up
  Permite miscari ample si lejere.  Merge foarte bine la decolteuri rafinate si sexy.  Cupele nu au cusaturi, iar inchiderea se face usor, la spate. Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  115 Ron
 • Offer Sutien Sydney
  Sutien Sydney
  Ridica gradul de confort la maxim, indeosebi in zilele calduroase, pastrand o linie ferma si foarte atragatoare.  Cupele nu sunt captusite, tocmai pentru a mari senzatia de libertate si confort. Compozitie: Elastan 18%, Poliamida 82% Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  115 Ron
 • Offer Sutien Sonia Push-Up Gel
  Sutien Sonia Push-Up
  Are un design rafinat si senzual.  Foarte confortabil, incitant si usor de intretinut, cu o mare rezistenta in timp. Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  127 Ron
 • Offer Sutien Paris
  Sutien Paris
  Elegant, foarte rezistent in timp si confortabil, din microfibra de foarte buna calitate. Bumbac 20%, Elastan 16%, Poliamida 64%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  101 Ron
 • Offer Sutien Carine
  Sutien Carine
  Confera decolteului un aspect cat se poate de natural.  Construit pe o armatura lejera, sutienul Carine are cupele preformate, fara cusaturi, tocmai pentru a-i oferi bustului un aspect cat mai senzual si natural. Elastan 18%, Poliamida 82%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  115 Ron
 • Offer Sutien Amy
  Sutien Amy
  Cupele sunt preformate, fara cusaturi, cu intaritura laterala pentru o mai buna susţinere.  Decolteu cu aspect natural. Elastan 18%, Poliamida 82%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
 • Offer Sutien Yasmin
  Sutien Yasmin
  Construit cu armatura, este foarte lejer si ferm la purtat.  Cupele captusite sunt preformate, fara cusaturi. Bretelele sunt detasabile. Elastan 18%, Poliamida 82%, Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
 • Offer Sutien Elsa
  Sutien Elsa
  Bretelele sunt subtiri, foarte usor de manevrat, pentru a nu jena pielea si pentru lejeritate la purtat. Elastan 18%, Poliamida 82%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  112 Ron
 • Offer Sutien Yves
  Sutien Yves
  Sutien cu armatura din dantela elastica.  Cupele sunt captusite cu tul. Compozitie: Elastan 18%, Poliamida 82%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  114 Ron
 • Offer Sutien Afrodita
  Sutien Afrodita
  Sutien din bumbac elastic. Cupele sunt captusite si decorate cu dantela. Compozitie: Bumbac 90%, Elastan 10%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  130 Ron
 • Offer Sutien Athena
  Sutien Athena
  Bretele sunt late si confectionate din acelasi material. Compozitie: Elastan 18%, Poliamida 82%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  100 Ron
 • Offer Sutien Maternita
  Sutien Maternita
  Un sutien creat special pentru tinerele mamici, realizat integral din bumbac dublu pieptanat. Practic, elegant, foarte comod la purtat si multifunctional. Are un sistem de inlaturare a partii din cupa, aceasta fiind detasabila, pentru a permite alaptatul fara efort si multe interventii vestimentare. Compozitie: Bumbac 100%Produsul se livreaza in termen de cel mult 14 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
  DETALII PRODUS
  124 Ron