sosete

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer 3 pack sosete Champion Crew
  3 pack sosete Champi
  Trei perechi sosete sport Champion. Indeparteaza perfect umiditatea. Zona calcaiului cu proprietati de absorbtie a socurilor. Sosete sport Set avantajos Tiv confortabil, nu jeneaza Zona varfului si a calcaiului sunt intarite Setul contine trei perechi diferite (vezi imagine).
 • Offer 3 pack sosete Depate Mix C
  3 pack sosete Depate
  Set sosete barbatesti, perfecte pentru timpul liber dar si pentru ocaziile speciale. Urmeaza tendintele in materie de moda si poarta sosete cu model izbitor. Sosete barbatesti Set avantajos Varf fin cusut Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi diferite, vezi imagine.
 • Offer 3 pack sosete Depate Mix D
  3 pack sosete Depate
  Set sosete barbatesti, perfecte pentru timpul liber dar si pentru ocaziile speciale. Urmeaza tendintele in materie de moda si poarta sosete cu model izbitor. Sosete barbatesti Set avantajos Varf fin cusut Tiv confortabil, nu jeneaza Setul contine trei perechi diferite, vezi imagine.
 • Offer 3 pack sosete barbatesti Pivoxx Mix3
  3 pack sosete barbat
  Sosete confortabile, material cu o compozitie ridicata de bumbac. Set avantajos, trei perechi. Sosete barbatesti Set avantajos Setul contine trei perechi (halbe de bere), model diferit (vezi imagine).
 • Offer 2 pack sosete Elias
  2 pack sosete Elias
  Sosete barbatesti Elias, de la brand-ul spaniol Ysabel Mora. Potrivite pentru purtarea zilnica dar si pentru plimbarile in natura. Partea superioara este fara tiv - sosetele sunt extrem de confortabile. Sosete barbatesti Set avantajos Fara tiv in partea superioara Setul contine 2 perechi, model diferit (vezi imagine).
 • Offer 3 pack sosete Marco
  3 pack sosete Marco
  Sosete barbatesti din bumbac, de la brand-ul spaniol Ysabel Mora. Potrivite pentru purtarea zilnica dar si pentru plimbarile in natura. Partea superioara este fara tiv - sosetele sunt extrem de confortabile. Sosete barbatesti Set avantajos Fara tiv in partea superioara Setul contine 3 perechi, nuante diferite (vezi imagine).
 • Offer 3 pack sosete calduroase Dino
  3 pack sosete caldur
  In sosetele Dino de la brand-ul spaniol Ysabel Mora nu o sa iti fie frig. Materialul placut are in compozitie acril calduros si lana - pastreaza caldura iar sosetele sunt foarte confortabile. Sosete barbatesti Set avantajos Setul contine 3 perechi, model diferit (vezi imagine).
 • Offer 3 pack sosete Bike
  3 pack sosete Bike
  Sosete trendy Bike, ideale pentru majoritatea ocaziilor sociale. Design de calitate, material confortabil si tivuri moi care nu jeneaza. Sosete barbatesti Set avantajos Tiv confortabil Varf fin cusut Setul contine trei perechi, nuante diferite.
 • Offer 3 pack sosete calduroase Tomas
  3 pack sosete caldur
  Sosete calduroase Joel confectionate din bumbac mai gros, de la brand-ul spaniol Ysabel Mora. Ideale pentru purtarea zilnica dar si pentru plimbarile in aer liber in zilele mai friguroase. Sosete barbatesti Set avantajos Setul contine 3 perechi, culori diferite (vezi imagine).
 • Offer 2 pack sosete calduroase Oscar
  2 pack sosete caldur
  Sosete calduroase, confectionate din bumbac mai gros, de la brand-ul spaniol Ysabel Mora. Ideale pentru purtarea zilnica dar si pentru plimbarile in aer liber in zilele mai friguroase. Confortabile - fara tiv in partea superioara. Sosete barbatesti Set avantajos Fara tiv in partea superioara Setul contine 3 perechi, model diferit (vezi imagine).
 • Offer 3 pack sosete calduroase Joel
  3 pack sosete caldur
  Sosete calduroase Joel confectionate din bumbac mai gros, de la brand-ul spaniol Ysabel Mora. Model frumos cu biciclete. Ideale pentru purtarea zilnica dar si pentru plimbarile in aer liber in zilele mai friguroase. Sosete barbatesti Set avantajos Setul contine 3 perechi, culori diferite (vezi imagine).
 • Offer 2 pack sosete caluroase Jorge
  2 pack sosete caluro
  Sosetele Jorge sunt calduroase, fiind ideale pentru zilele mai racoroase. Set avantajos, doua perechi. Talpa cu elemente cauciucate ce previn alunecarea. Material respirabil si elastic Elemente anti-alunecare Tiv elastic confortabil - nu jeneaza Setul contine doua perechi, modele diferite.
 • Offer 3 pack sosete barbatesti Tod
  3 pack sosete barbat
  Sosete barbatesti, model vesel. Materialul are o compozitie ridicata de bumbac - confortabil pe durata zilei. Cutia cadou aduce un plus de bucurie! Sosete barbatesti Set avantajos Setul contine trei perechi, modele diferite (vezi imagine). Ambalate in cutie cadou.
 • Offer Sosete barbatesti Destyle
  Sosete barbatesti De
  Sosete monocrome, potrivite atat pentru purtarea zilnica cat si pentru ocaziile speciale. Mai lungi - previne expunerea pielii. Confectionate din bumbac rezistent si confortabil. Sosete mai lungi, barbatesti Varf fin cusut
 • Offer 3 pack sosete barbatesti Destyle
  3 pack sosete barbat
  Sosete monocrome, ideale pentru purtarea zilnica sau pentru ocaziile speciale. Producator ceh. Sosete lungi - previn expunerea pielii. Confectionate din bumbac rezistent si confortabil. Sosete lungi, barbatesti Set avantajos Varf fin cusut Setul contine trei perechi identice.
 • Offer 3 pack sosete barbatesti Demertz
  3 pack sosete barbat
  Sosete decorate cu model decent, ideale pentru purtarea zilnica sau pentru ocazii speciale. Producator ceh. Sosetele sunt mai inalte, protejeaza impotriva expunerii pielii piciorului. Colorate, confectionate din bumbac rezistent. Sosete mai inalte, pentru barbati Set avantajos Varful detine cusaturi fine Setul contine trei perechi identice.
 • Offer 3 pack sosete Doratek
  3 pack sosete Dorate
  Sosete barbatesti de calitate, set avantajos. Din bumbac cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialului Tiv inalt, moale si elastic - nu jeneaza si nu lasa urme Varf fin cusut Setul contine trei perechi identice.