Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Set 6 perechi de sosete
  Set 6 perechi de sos
  Prospetime naturala 75% bumbac si calitate exceptionala ! Aceste sosete au beneficiat de remaiere manuala pentru un confort absolut. Set 6 perechi de sosete fantezie. Motiv "intarsie" pe caramb. Tricotaj strans pentru o tinuta impecabila. Finisaj ingrijit cu varfuri extra-plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Intaritura la varfuri si calcaie.
  DETALII PRODUS
  129 Ron
 • Offer Set 5 perechi de sosete fantezie
  Set 5 perechi de sos
  Prospetime naturala 75% bumbac si calitate exceptionala ! Aceste sosete beneficiaza de remaiere manuala pentru confort absolut. Set 5 perechi de sosete fantezie. Motiv bagheta pe caramb. Tricotaj strans pentru o tinuta impecabila. Finisaj ingrijit cu puncte foarte plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Varfuri si calcaie intarite. Disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  102 Ron
 • Offer Set 5 perechi de sosete
  Set 5 perechi de sos
  Sosete cu stil impecabil recomandat pentru picioare delicate 75% bumbac periat, limiteza incalzirea. Set 5 perechi de sosete bumbac in mare parte. Motive geometrice pe caramb. Varfuri si calcaie intarite. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. La alegere : set marin + jeans sau set negru + gri. Disponibile pana la 49.
 • Offer Set 2 perechi sosete Labonal®
  Set 2 perechi sosete
  Groase si rezistente, aceste sosete sunt recomandate pentru bocanci, ghete, etc… Vor ameliora confortul ! Set 2 perechi de sosete speciale pentru ghete de securitate. Tricotate cu 15% fibre Viafill, renumite impotriva mirosului, analergice si termoregulatoare, sosetele speciale pentru incaltamintea de securitate, ajuta la remedierea problemelor de transpiratie excesiva si limiteaza dezvoltarea bacteriilor. Confort, caldura si rezistenta la uzura ! Borduri duble contrastante. Talpa, varf si calcai intarite din Viafill. 64% bumbac, 21% poliamida, 15% Viafill. Set : kaki + gri deschis, negru + gri sau bleumarin + albastru jeans.
 • Offer Set 2 perechi de sosete speciale
  Set 2 perechi de sos
  Sosete care nu preseaza, concepute pentru a remedia problemele specifice picioarelor sensibile si a oferi confort absolut. Set 2 perechi de ciorapi speciali pentru picioare sensibile. In mare parte din bumbac pentru mai multa catifelare si fara elastic la borduri, confort ideal pentru intreaga zi. Fil ecosez amestecat. 86% bumbac, 13% poliamida, 1% lycra. Varf si calcaie intarite. Disponibili pana la 50.
 • Offer Set 2 perechi de sosete cu caramb mediu
  Set 2 perechi de sos
  Foarte rezistente, aceste sosete sunt groase, calduroase si confortabile. Varfuri cu finisaj extra-plat si calcaie intarite. 63% lana, 34% polipropilena, 3% poliamida, se spala la masina. Set de 2 gri, 2 kaki, 2 bleumarin.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Set 2 perechi de sosete care nu preseaza
  Set 2 perechi de sos
  Fara compresie aceste sosete faciliteaza circulatia sangelui pentru o se stare constanta de bine. Set 2 perechi de sosete care nu preseaza. Borduri captusite, late si fara presare pentru a sustine fara sa stranga. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Varfuri foarte plate si calcaie intarite. Disponibile pana la 50.
 • Offer Set 2 perechi de ciorapi
  Set 2 perechi de cio
  Foarte rezistenti la uzura, acesti ciorapi sunt grosi, caldurosi si confortabili. Varfuri cu finisaj extra-plat si calcaie intarite. 63% lana, 34% polipropilena, 3% poliamida, se spala la masina. Set de 2 gri, 2 kaki, 2 bleumarin.
  DETALII PRODUS
  130 Ron
 • Offer Set 10 perechi de sosete de tenis
  Set 10 perechi de so
  Catifelate si absorbante, aceste sosete de tenis sunt confectionate pentru practicarea sportului… foarte confortabile ! Set 10 perechi de sosete de tenis. In mare parte din bumbac, limiteaza incalzirea din cauza transpiratiei. Calcai preformat foarte incapator. 80% bumbac, 20% poliester pentru varianta pe alb si negru. 65% bumbac, 35% poliester pentru gri. Disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Sosete tratate antibacterian - set de 3
  Sosete tratate antib
  Tratamentul antibacterian al acestor sosete, impiedica transpiratia piciorului care este propice proliferatii bacteriilor. Sosete tratate antibacterian - set de 3 perechi. Bordura dubla. 2 violet + 2 bleu+ 2 bej. Varfuri si calcaie intarite. Finisaje extra plate. 80% bumbac, 17% poliamida, 3% elastan. Disponibile pana la masura 50.
 • Offer Sosete sport - lot de 6 masuri pana la50
  Sosete sport - lot d
  Sosete scurte care nu se vad din incaltarile dvs. sport. Aceste sosete au fost tratate Coolmax pentru a evita supraincalzirea piciorului si la absorbtia transpiratiei. Cusaturi duble. Compozitie : 67% poliester, 19% bumbac, 13% poliamida, 1% elastan. Marimi disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Sosete scurte sport - set de 6
  Sosete scurte sport
  Aceste sosete scurte sunt tratate Coolmax pentru evacuarea transpiratiei si pentru a evita supraincalzirea picioarelor. Bordura dubla. Bucleuri interioare pentru un confort sporit. Varfuri, talpa si calcaie intarite. Finisaje extra plate. 77% poliester, 13% bumbac, 9% poliamida, 1% elastan. Disponibile pana la masura 50.
  DETALII PRODUS
  194 Ron
 • Offer Sosete scurte motive amuzante - set de 6
  Sosete scurte motive
  Prospetime naturala 75% bumbac si calitate exceptionala! Aceste sosete sunt tesute manual pentru un confort absolut. Sosete scurte cu modele amuzante - set de 6 perechi. Bordura dubla. Varfuri si calcaie intarite. Finisaje extra plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Disponibile pana la masura 50.
  DETALII PRODUS
  129 Ron
 • Offer Sosete scurte motiv jacquard - set de 6
  Sosete scurte motiv
  Sosete scurte motiv jacquard Bumbac - set de 6 perechi. Bordura dubla. Varfuri si calcaie intarite. Finisaje extra plate. 75% bumbac, 23% poliamida, 2% elastan. Disponibile pana la masura 50.
  DETALII PRODUS
  123 Ron
 • Offer Sosete scurte - set de 2 perechi
  Sosete scurte - set
  Aceste sosete scurte sunt foarte eficiente in difuzarea si evacuarea transpiratiei. Polipropilena asigura o izolatie excelenta. Foarte rezistente la uzura. Bordura dubla. Finisaje extra plate. Varfuri, talpa si calcaie intarite. 43% bumbac, 38% poliamida, 13% acrylic, 4% polipropilena, 2% elastan. Disponibile pana la masura 49. Exista si in versiunea lunga.
  DETALII PRODUS
  140 Ron
 • Offer Sosete pentru calatorie coolmax
  Sosete pentru calato
  Sosete tratate Coolmax pentru eliminiarea umiditatii si pentru mentinerea picioarelor reci si uscate. Tricotaj ergonomic. Bordura dubla. Varfuri si calcaie intarite. Finisaje extra plate. Bucleuri interioare pe talpa si calcai pentru un maximum de confort. 49% bumbac, 33% poliester Coolmax, 16% poliamida, 2% elastan. Disponibile pana la masura 50.
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Set 2 perechi ciorapi Labonal®
  Set 2 perechi ciorap
  Cu efect de masaj acesti ciorapi care nu preseaza va vor ajuta sa scapati de senzatia de picioare grele. Putin cate putin picioarele vor regasi confortul si lejeritatea. Set 2 perechi ciorapi efect de masaj. Efect de masaj si margine care nu preseaza pentru a evita efectul de uscare si a favoriza o mai buna circulatie a sangelui, indispensabila pentru confortul picioarelor. Varfuri si calcaie intarite. Finisaj punctat extra plat. 98% bumbac fir scotian, 2% elastan.
  DETALII PRODUS
  119 Ron
 • Offer Set 2 perechi sosete scurte de tenis
  Set 2 perechi sosete
  Sosete confectionate in mare parte din bumbac, catifelate si absorbante, recomandate pentru practicarea sportului. Set 10 perechi sosete pentru tenis. Special concepute pentru practicarea sportului, ofera confort maxim si catifelare. Talpa cu bucleu pentru eliminarea socurilor si umiditatii. 80% bumbac, 20% poliester pentru culoarea negru. 65% bumbac, 35% poliester pentru celelalte culori. Disponibile pana la 50.
  DETALII PRODUS
  135 Ron