portjartiere

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Praise Me Portjartier Axami
  Praise Me Portjartie
  Parte a colectiei Voulez-vous? a producatorului polonez Axami si confectionat din materiale de cea mai inalta calitate, portjartier PRAISE ME este o combinatie rafinata si de neuitat de tulle fin, dantela si broderie cu insertii argintii. Portjartierul de inchide la spate, este decorat cu fundite sic din satin si are jartiere reglabile.
  DETALII PRODUS
  149 Ron
 • Offer Excite Me Portjartier Axami
  Excite Me Portjartie
  Microfibra in culoarea rosu si dantela creeaza o transparenta rafinata si uimitoare, combinatia fiind una de exceptie. Portjartierul se inchide la spate si este decorat cu trandafirasi din satin.
  DETALII PRODUS
  122 Ron
 • Offer Hide Me Portjartier Axami
  Hide Me Portjartier
  Combinand materiale de cea mai inalta calitate si un design fermecator, producatorul polonez Axami a creat un portjartier care asigura un maxim de confort si emana eleganta atemporala si senzualitate. Elementele argintii stralucesc rafinat pe fundalul negru facand din portjartierul HIDE ME o lenjerie de lux de neuitat.
  DETALII PRODUS
  121 Ron
 • Offer Seduce Me Portjartier Axami
  Seduce Me Portjartie
  This highlights its unique character, adding charm and sensuality Parte a colectiei Voulez-vous? a producatorului polonez Axami, portjartier SEDUCE ME este decorat cu snur de satin in zig-zag stil corset si fundite sic din satin. Confectionat din materiale de cea mai inalta calitate, aceasta piesa de lenjerie de lux asigura un maxim de confort.
  DETALII PRODUS
  227 Ron
 • Offer Pansy Portjartier Axami
  Pansy Portjartier Ax
  Combinand materiale de cea mai inalta calitate in culori seducatoare, producatorul polonez de lenjerie de lux Axami a creat acest portjartier spectaculos special pentru femeile cu sex-appeal. Snurul de satin in zig-zag din fata atrage atentia si este completat de dantela rafinata de pe laterale.
  DETALII PRODUS
  226 Ron
 • Offer Lily Portjartier Axami
  Lily Portjartier Axa
  Parte a colectiei In Bloom a producatorului polonez Axami, portjartier LILY este confectionat din materiale de cea mai inalta calitate intr-o combinatie seducatoare si moderna. Snurul din satin negru in zig-zag stil corset adauga picanterie tinutei si transforma acest porjartier intr-un accesoriu incredibil de senzual. Compozitie: Poliamida 68%, Elastan 5%, Poliester 27%
  DETALII PRODUS
  230 Ron
 • Offer Indian Summer Portjartier Axami
  Indian Summer Portja
  Cu un design menit sa accentueze frumusetea si senzualitatea liniilor trupului feminin, portjartierul INDIAN SUMMER este confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate si face parte din colectia Soft Sensation. Materiale delicate invaluie trupul in atingeri delicate.
  DETALII PRODUS
  201 Ron
 • Offer Marigold Portjartier Axami
  Marigold Portjartier
  Design-ul acestei piese de lenjerie de lux subliniaza intr-un mod unic frumusetea trupului feminin. Portjartierul MARIGOLD este menit sa subtieze talia si sa accentueze senzualitatea soldurilor si a picioarelor.
  DETALII PRODUS
  198 Ron
 • Offer Rosebud Portjartier Axami
  Rosebud Portjartier
  Parte a colectiei Soft Sensation si confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul ROSEBUD combina broderia rafinata cu tulle-ul negru transparent si tulle-ul bel, creand doua straturi de volanase unice, captivante, menite sa starneasca admiratia privitorului si sa fascineze. Utilizarea nuantelor contrastate in crearea acestei piese de lenjerie de lux subliniaza unicitatea modelului ROSEBUD.
  DETALII PRODUS
  179 Ron
 • Offer Euphoric Craze Portjartier Axami
  Euphoric Craze Portj
  Feminin si sexy, portjartierul EUPHORIC CRAZE este confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate intr-o combinatie de culori care are un efect vizual seducator. Cu un design menit sa sublinieze senzualitatea rotunjimilor soldurilor, portjartierul are jartiere reglabile si este decorat cu fundite sic rosii, strategic amplasate pentru a incita simturile. Compozitie:7% elastan93% poliester
  DETALII PRODUS
  116 Ron
 • Offer Dotty Tease Portjartier Axami
  Dotty Tease Portjart
  Confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul DOTTY TEASE este decorat cu mici buline seducatoare care incita simturile. Broderia rafinata cu model floral pe fundal bej subliniaza unicitatea acestui model.
  DETALII PRODUS
  179 Ron
 • Offer Ecstatic Thrill Portjartier Axami
  Ecstatic Thrill Port
  Confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul ECSTATIC THRILL are un design menit sa dezvaluie frumusetea trupului feminin intr-o lumina uimitor de sexy. Materiale transparent invaluie zona soldurilor in atingeri delicate, iar culoarea portjartierului evidentiaza catifelarea si finetea pielii.
  DETALII PRODUS
  132 Ron
 • Offer Blush Fever Portjartier Axami
  Blush Fever Portjart
  Confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul BLUSH FEVER este o piesa de lenjerie de lux cu un design sexy menit sa prezinte frumusetea cuceritoare a trupului feminin. Tulle-ul transparent invaluie corpul in atingeri delicate si subliniaza catifelarea senzuala a pielii.
  DETALII PRODUS
  132 Ron
 • Offer Sexy Chic Portjartier Axami
  Sexy Chic Portjartie
  Parte a colectiei Pleasures, portjartierul SEXY CHIC este confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate. Cu un design special creat pentru a subliniaz senzualitatea trupului, portjartierul este realizat in culori contrastante - dantela rafinata neagra cu model floral pe fundal delicat bej, combinatie care accentueaza catifelarea pielii.
  DETALII PRODUS
  125 Ron
 • Offer Full Satisfaction Portjartier Axami
  Full Satisfaction Po
  Confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul FULL SATISFACTION combina doua culori contrastante si un design intrigant si senzual, rezultatul fiind o piesa de lenjerie de lux care prezinta intr-un mod de exceptie frumusetea trupului feminin. Parte a colectiei Pleasures, portjartierul FULL SATISFACTION este decorat cu fundite sic din satin negru delicat.
  DETALII PRODUS
  132 Ron
 • Offer LoveStruck Portjartier Axami
  LoveStruck Portjarti
  Parte a colectiei Pleasures, portjartierul LOVESTRUCK este confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate: broderia rafinata fascineaza pe fundalul bej, iar volanasele feminine subliniaza senzualitatea si frumusetea taliei si a soldurilor. Jartierele sunt ajustabile pentru un maxim de confort.
  DETALII PRODUS
  121 Ron
 • Offer Posh Portjartier Axami
  Posh Portjartier Axa
  Confectionat din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul POSH confera tinutei eleganta prin rafinamentul dantelei si contrastul de culori, subliniind rotunjimile feminine ale soldurilor si evidentiind linia seducatoare a taliei. Materialele elegante si delicate sunt decorate cu elemente cu un design unic, rezultatul fiind o lenjerie de lux incantatoare si senzuala.
  DETALII PRODUS
  135 Ron
 • Offer Fashy Portjartier Axami
  Fashy Portjartier Ax
  Confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, portjartierul FASHY este incantator si foarte feminin, special creat ca si compliment adus frumusetii trupului feminin. Decorat cu broderie rafinata, tulle-ul diafan ascunde orice mica imperfectiune, subliniind trasaturile atractive si seducatoare ale zonei soldurilor.
  DETALII PRODUS
  182 Ron