maieuri dama

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Maiou modelator Canotta
  Maiou modelator Cano
  Maiou fara cusaturi cu efect modelator si de subtiere a siluetei. Made in Italy! MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei, a soldurilor si a feselor Confectionat din microfibra moale, cu proprietati functionale ce asigura o purtare confortabila pe toata durata zilei Microfibra fara cusaturi - maioul este ideal pe sub hainele mulate (nu formeaza cute inestetice) Sistem in-out: modeleaza talia, soldurile si fesele Bretele elastice, reglabile Subtiaza silueta cu o marime!
  DETALII PRODUS
  107 Ron
 • Offer Bluza de lux Zuzanna
  Bluza de lux Zuzanna
  Bluza eleganta Zuzanna decorata cu dantela si motive florale. Design simplu si atemporal, mereu in tendinte! Materialul are in compozitie bumbac - purtare confortabila Bretele late, decolteu rotund decorat cu dantela lucioasa si plasa transparenta in partea din fata Lungime: pana la sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Alina
  Maiou dama Alina
  Maiou alb, foarte confortabil. Asa se poate descrie maioul Alina! Confectionat din 100 % bumbac Decolteu rotund decorat cu tul brodat Bretele inguste Lungime: peste sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Nika
  Maiou dama Nika
  Maiou practic confectionat din 100% bumbac. Bretele late! Confectionat din bumbac - placut la atingere Bretele late, zona decolteului decorata cu plasa cu broderie Lungime: peste sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Bogna
  Maiou dama Bogna
  Maiou din bumbac decorat cu broderie. Confectionat din 100% bumbac - placut la atingere Bretele inguste, zona decolteului decorata cu tul brodat Lungime: pana la sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Pola
  Maiou dama Pola
  Maiou dama, bretele groase. 100% bumbac! Confectionat din bumbac - confort pe toata durata zilei Bretele late, decolteu rotund cu tivuri dantelate Lungime: pana la sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Luna
  Maiou dama Luna
  Maiou dama confectionat din 100% bumbac. Decorat cu dantela! Confectionat din bumbac - confortabil pe toata durata zilei Decolteu in V cu tivuri dantelate Bretele inguste (nu sunt ajustabile) Lungime: pana la sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Iza
  Maiou dama Iza
  Maiou dama confectionat din 100% bumbac. Decorat cu dantela! Confectionat din bumbac - confortabil pe toata durata zilei Bretele inguste (nu sunt ajustabile) Zona decolteului decorata cu dantela Lungime: pana la sold (in functie de inaltime)
 • Offer Canotta CHARME
  Canotta CHARME
  Maieu cu bretele late din Microfibră elasticizată, cu decolteu rotund, fără cusături laterale.
 • Offer Furou Alma
  Furou Alma
  Furou practic, monocromatic. Ideal pe sub rochii! Confectionat din microfibra, cupe neintarite fara balene Decolteu rotund, bretele subtiri (nu sunt reglabile) Potrivit pentru fuste si rochii, previne rularea materialului Lungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou dama Marta
  Maiou dama Marta
  Maiou practic confectionat din 100% bumbac. Bretele late! Confectionat din bumbac - placut la atingere Bretele late, zona decolteului decorata cu dantela Lungime: peste sold (in functie de inaltime)
 • Offer Maiou Wiki bumbac
  Maiou Wiki bumbac
  Maiou clasic confortabil. Decoratia decolteului ii da o nota eleganta. Foarte practic pe sub tricouri, bluze, pulovere sau doar un cardigan Bumbacul este foarte comod la purtare si recomandat persoanelor cu alergii Decolteu nu foarte adanc, deocrat cu broderie transparenta Bretele late, lungime peste solduri
 • Offer Maiou Pati
  Maiou Pati
  Maiou dama cu bretele inguste, decorat in partea din fata cu dantela. Este confectionat 100% din bumbac. Foarte confortabil!
 • Offer Maiou Nata
  Maiou Nata
  Maiou dama. Bretele inguste si elastice Confectionat din 100% bumbac Confortabil pe durata intregii zile
 • Offer Maiou Iga bumbac
  Maiou Iga bumbac
  Maiou clasic confortabil. Decoratia decolteului ii da o nota eleganta. Foarte practic pe sub tricouri, bluze, pulovere sau doar un cardigan Bumbacul este foarte comod la purtare si recomandat persoanelor cu alergii Decolteu nu foarte adanc, deocrat cu broderie transparenta Bretele inguste si elastice, lungime peste solduri
 • Offer Maiou Goya bumbac
  Maiou Goya bumbac
  Maiou clasic confortabil. Decoratia decolteului ii da o nota eleganta. Foarte practic pe sub tricouri, bluze, pulovere sau doar un cardigan Bumbacul este foarte comod la purtare si recomandat persoanelor cu alergii Decolteu nu foarte adanc, deocrat cu dantela florala Bretele inguste si elastice, lungime peste solduri