Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Maieu Barbati Clasic
  Maieu Barbati Clasic
  Maieurile din colecția Clasic sunt create special pentru a oferi un confort maxim. Merg oriunde, oricand si cu orice ocazie. Simetria, croiul inconfundabil, materialul din tesatura naturala, sunt proiectate special pentru a sublinia personalitatea celor care le poarta. Pot fi purtate ca atare sau sub camași. Maieul este clasic cu spatele decupat, personalizat CB. Compozitie: 92% bumbac, 8% elastan. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.
 • Offer Maieu Barbati Herbal
  Maieu Barbati Herbal
  Aceste articole sunt croite dupa un tipar model in asa fel incat confortul sa fie maxim iar ca si compozitie sunt executate din tricot bumbac 92% si 8% elastan, lucru care confera produsului o elasticitate marita si in acelasi timp revenirea la forma initiala dupa ce a fost purtat.
 • Offer Maieu Barbati - Colectia Russia
  Maieu Barbati - Cole
  Coborat direct de pe podiumul de moda, acest maieu face parte din colectia Russia, lansata sub semnatura designerului Catalin Botezatu. Maieul are brodat pe piept emblema colectiei Russia. Compozitie 100% bumbac
 • Offer Maieu Barbati - Colectia Aviator
  Maieu Barbati - Cole
  Coborat direct de pe podiumul de moda, acest maieu face parte din colectia Aviator , lansata in 2011 sub semnatura designerului Catalin Botezatu. Maieul are brodat pe piept emblema colectiei Aviator. Compozitie 100% bumbac
 • Offer Maieu Barbati
  Maieu Barbati
  Exclusiv. Numai la comanda pe durata Campionatului Mondial! Brasil Brasil este cea mai exclusivistă colecție românească dedicată Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, fiind creată de Cătălin Botezatu, special pentru acest eveniment unic. Colecția este destinată bărbaților activi, cu personalitate puternică, pasionați de sport și în special, de fotbal. Conține 5 piese, personalizate cu un logo de colecție și confecționate dintr-un bumbac special, îmbunătățit cu microfibră, utilizat de stiliști la prezentările de modă, ceea ce le conferă un plus de eleganță și rafinament. Piesele sunt interschimbabile, putând fi asortate cu orice alte obiecte vestimentare, iar ca design, combină albul (culoarea bărbaților puternici), cu galbenul (una dintre culorile tradiționale braziliene, care se regăsește și pe drapelul acestei țări) și turcoazul (o culoare vindecătoare, care induce o stare de bine, de relaxare si de liniște). Produsul este fabricat integral in Romania.