lenjerie modelatoare

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Body Slim
  Body Slim
  Body Slim este un chilot modelator cu efect slim. Scade circumferinta coapselor si soldurilor. Densitatea chilotului este de 150 DEN,are clin de bumbac. Ideal in sezonul cald pe sub hainele mulate.
 • Offer Body Collant
  Body Collant
  Body Collant este un ciorap damă ,,Push-up effect”. Ţesătura chilotului este foarte densă şi opune rezistenţă la întindere, având ca efect subţierea siluetei şi un aspect ferm al posteriorului. Are clin din bumbac si varful intarit.
 • Offer Bella 20
  Bella 20
  Bella 20 este un dres riposante ,ideal pentru toate sezoanele. Ciorapul are o densitate de 20 den,este opac,cu efect relaxant, infasoara uniform piciorul oferind o compresie graduala, pe parcursul intregii zile. Chilotul si varful sunt intarite,are clin.
 • Offer Atena 40
  Atena 40
  Atena 40 este un ciorap medicinal cu efect relaxant si compresie usoara graduala asupra piciorului. Ciorapul este fin, opac si este recomandat femeilor care stau mult in picioare.
 • Offer Chilot modelator Suprima
  Chilot modelator Sup
  Chilot Suprima cu efect modelator talie inalta. Pentru modelarea siluetei!MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor a abdomenului si a feselorConfectionat din tul elastic si microfibra (la baza)Aceste doua straturi de material au efect modelator in zona taliei a soldurilor a abdomenului si a feselorTalie inalta (aproape sub piept) cu banda elastica si banda de silicon pentru un plus de aerenta (previne alunecarea materialului)Margini cu elastic in partea din fata si netede (din tul) in partea din spateZona inghinala are protectie din bumbac
 • Offer Chilot modelator Sentima
  Chilot modelator Sen
  Chilot Sentima cu efect modelator talie inalta. Pentru modelarea siluetei!MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor a abdomenului si a feselorConfectionat din tul elastic si microfibra (la baza)Aceste doua straturi de material au efect modelator in zona taliei a soldurilor a abdomenului si a feselorTalie inalta cu banda elastica pe interiorMargini netedeZona inghinala are protectie din bumbac
 • Offer Chilot modelator Feel
  Chilot modelator Fee
  Chilot cu efect modelator talie inalta.MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din plasa elastica transparenta si microfibra elastica cu aspect satinatPartea din spate este netedaEfect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorMaterial dublat in partea din fata - confera fermitate in zona abdomenuluiTalie inalta (pana sub piept) elastica cu banda din silicon pe interior - previne rularea materialuluiMargini elasticeSe inchide in zona inghinala prin trei agatatori ce pot fi prinse in doua pozitii
 • Offer Chilot cu efect modelator L06
  Chilot cu efect mode
  Chilot cu efect modelator talie inalta. Margini taiate cu laser!SOFT CONTROL - grad fin de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din mcrofibra neteda - se adapteaza perfect formelor taleMaterial cu proprietati antibacteriene si antialergiceOferta discretie pe sub haimele mulate si are efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorTalie inalta elastica cu banda de silicon pe interior - previne rularea materialuluiZona inghinala are protectie din bumbac
 • Offer Chilot cu efect modelator L05
  Chilot cu efect mode
  Chilot cu efect modelator talie inalta. Margini taiate cu laser!SOFT CONTROL - grad fin de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din mcrofibra neteda - se adapteaza perfect formelor taleMaterial cu proprietati antibacteriene si antialergiceOferta discretie pe sub haimele mulate si are efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorTalie inalta elastica cu banda de silicon pe interior - previne rularea materialuluiZona inghinala are protectie din bumbac
  DETALII PRODUS
  115 Ron
 • Offer Chilot cu efect modelator L02
  Chilot cu efect mode
  Chilot cu efect modelator talie inalta. Margini taiate cu laser!MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din mcrofibra neteda mai solida ce se adapteaza perfect formelor taleMaterial cu proprietati antibacteriene si antialergiceOferta discretie pe sub haimele mulate si are efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorTalie inalta elastica cu banda din silicon pe interior - previne rularea materialuluiZona inghinala are protectie din bumbac
 • Offer Chilot cu efect modelator L01
  Chilot cu efect mode
  Chilot cu efect modelator talie inalta. Margini taiate cu laser!MID CONTROL - grad mediu de modelare efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorConfectionat din mcrofibra neteda mai solida ce se adapteaza perfect formelor taleOferta discretie pe sub haimele mulate si are efect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorTalie inalta (pana aproape sub piept) elastica cu banda din silicon pe interior - previne rularea materialuluiZona inghinala are protectie din bumbac
  DETALII PRODUS
  122 Ron
 • Offer Chilot modelator, de culoare neagra, cu insertii din dantela
  Chilot modelator, de
  Chilot modelator, de culoare neagra, cu insertii din dantela. Ajuta la modelarea siluetei prin corectarea imperfectunilor din zona abdomenului si a soldurilor.
 • Offer Chiloti modelatori, fara cusaturi, de culoare bej
  Chiloti modelatori,
  Chiloti modelatori, fara cusaturi, de culoare bej. Sunt confectionati dintr-un material hypoalergenic si antibacterian, care nu-si modifica forma si nu aluneca. Pot fi purtati pe sub haine stramte si corecteaza imperfectiunile din zona soldurilor si a abdomenului.
  DETALII PRODUS
  159 Ron
 • Offer Chilot tanga modelator, de culoare alba, cu banda din silicon sub sani
  Chilot tanga modelat
  Chilot tanga modelator, de culoare alba, cu banda din silicon sub sani. Corecteaza silueta prin subtierea taliei si a soldurilor. Sunt confectionati din mai multe straturi de material care lasa pielea sa respire, prevenind umezeala.
  DETALII PRODUS
  109 Ron
 • Offer Chilot modelator, de culoare neagra, cu efect de subtiere a siluetei
  Chilot modelator, de
  Chilot modelator, de culoare neagra, cu efect de subtiere a siluetei. Accentueaza linia taliei, aplatizeaza abdomenul si modeleaza soldurile. In partea de sus are o banda din silicon.
 • Offer Chilot modelator, de culoare alba, cu efect de subtiere a siluetei
  Chilot modelator, de
  Chilot modelator, de culoare alba, cu efect de subtiere a siluetei. Accentueaza linia taliei, aplatizeaza abdomenul si modeleaza soldurile. In partea de sus are o banda din silicon.
 • Offer Chilot modelator, de culoare bej, cu efect de subtiere a siluetei
  Chilot modelator, de
  Chilot modelator, de culoare bej, cu efect de subtiere a siluetei. Accentueaza linia taliei, aplatizeaza abdomenul si modeleaza soldurile. In partea de sus are o banda din silicon.
 • Offer Chilot modelator, de culoare neagra, cu insertii bej
  Chilot modelator, de
  Chilot modelator, de culoare neagra, cu insertii bej. Ajuta la corectarea imperfectiunilor din zona soldurilor si subtiaza talia. In partea de sus are benzi de silicon pentru a preveni alunecarea.