gravide si mamici

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Neglijeu sarcina si alaptare Nicolette din bambus
  Neglijeu sarcina si
  Neglijeu pentru sarcina si alaptare material cu fibre de bambus. Croiala practica si confortabila!Confectionat din fibre de bambus si elastanFibra de bambus este moale respirabila cu proprietati antibacteriene si antistaticeDecolteu in V alaptare facilaZona de sub sani cu o cusatura croiala confortabila
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Sutien alaptare Valere
  Sutien alaptare Vale
  Sutien pentru alaptare decorat cu model floral. confort absolut pe timpul alaptarii!Cupe fin intarite acoperite cu microfibra decorata cu model floral cupele sunt captusite cu bumbac - confort maximBalene sub cupe cupele se desfac in partea superioara - alaptare facilaBretele ferm cusute ajustabile in lungimeCentru inalt decorat cu funditaCircuit neted din microfibbra nu detine balene in lateraleSe inchide prin doua agatatori ce pot fi prinse in trei pozitii
  DETALII PRODUS
  149 Ron
 • Offer Sutien alaptare Daniella intarit
  Sutien alaptare Dani
  Sutien maternal pentru confort absolut pe durata alaptarii. Decorat cu dantela!Cupe fin intarite ce se desfac in partea superioaraDin microfibra fina decorata cu buline si dantelaInteriorul cupelor este captusit cu bumbacBretele reglabile in partea din spateCentru inalt balene sub cupe sutienul nu detine balene in lateraleCircuit flexibil tivit cu banda elastica previne alunecareaSe inchide prin doua agatatori ce pot fi prinse in trei pozitiiNumarul agatatorilor creste (2-3 agatatori) odata cu cresterea dimensiunii.
  DETALII PRODUS
  138 Ron
 • Offer Camasa de noapte pentru sarcina si alaptare Susan
  Camasa de noapte pen
  Camasa de noapte eleganta ideala pentru durata sarcinii si a alaptarii. De culoarea cerului pe timp de noapte!Din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara decorate cu dantelaInteriorul cupelor este captusit cu bumbacCircuit tivit cu elastic latBretele ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Bucura-te de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei intr-o camasa de noapte confortabia si eleganta!
  DETALII PRODUS
  169 Ron
 • Offer Neglijeu pentru alaptare Anna
  Neglijeu pentru alap
  Neglijeu maternal pentru confort absolut in timpul alaptarii. Cupe detasabile!Din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitateCupe neintarite care se desfac in partea superioara decorate cu tivuri albe dantelateZona de sub sani este decorata cu dantela iar interiorul este tivit cu banda elasticaNeglijeul este confortabil si in acelasi timp ofera sustinere sanilor asemeni unui sutien pentru alaptareBretele ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Neglijeu sarcina si alaptare Mama Dots
  Neglijeu sarcina si
  Neglijeu decorat cu buline pentru confort absolut pe timpul alaptarii. Croiala foarte confortabila!Conectionata din viscoza si adaos de elastanModel discret cu buline bejManeca lunga decolteu in VCordon lat in talie purtare confortabilaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime)
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Camasa de noapte sarcina si alaptare Noemi II
  Camasa de noapte sar
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii. Cupe practice!Din bumbac decorat cu buline albe si elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite din bumbac in doua straturi - interiorul cupelor cu decupaje practice ce pot fi rulate pe timpul alaptariiEste confortabil si in acelasi timp confera sustinere sanilor pe timpul noptiiManeca scurta decolteu in V VBanda elastica sub zona sanilorCroiala tip balon - previne rularea materaluluiLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Camasa de noapte este ideala pe timpul noptii pe perioada alaprarii - datorita cupelor practice o sa indragesti aceasta camasa de noapte!
  DETALII PRODUS
  160 Ron
 • Offer Neglijeu alaptare Letizia
  Neglijeu alaptare Le
  Neglijeu elegant pentru alaptare decorat cu dantela si model cu buline. Bretele late!Din microfibra de culoare pudraAcoperita cu dantela neagra decorata cu model cu bulineBretele late - se leaga cu snur pentru a facilita alaptareaPanglica satinata sub zona sanilorCroiala in A lungime pana la genunchi (in functie de inaltime)
  DETALII PRODUS
  189 Ron
 • Offer Sutien alaptare neintarit Mama 1690
  Sutien alaptare nein
  Sutien maternal neintarit pentru confort absolut in timpul alaptarii. Model cu buline in tendinte!Cupe neintarite ce se desfac in partea superioaraConfectionat in totalitate din bumbac cu adaos de elastan model cu buline albePartea superioara a cupei cu tivuri dantelateCupele captusite pe interior cu bumbacBretele ajustabile in lungimeCentru inalt balene sub cupeNu detine balene lateraleCircuit flexibil tivit cu banda elastica previne alunecareaInchidere prin doua agatatori ce pot fi prinse in trei pozitiiBucura-te de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei intr-un sutien confortabil si frumos! Vei indragi acest sutien!
  DETALII PRODUS
  120 Ron
 • Offer Camasa de noapte sarcina si alaptare Noemi
  Camasa de noapte sar
  Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare model cu buline. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din bumbac cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioaraConfortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptareCircumferinta de sub sani este tivita cu banda elasticaBretele ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
  DETALII PRODUS
  174 Ron
 • Offer Camasa de noapte sarcina si alaptare Annie
  Camasa de noapte sar
  Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelateCircumferinta de sub sani este decorata cu dantelaConfortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptareCircumferinta de sub sani este tivita cu banda elasticaBretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Camasa de noapte sarcina si alaptare Laura
  Camasa de noapte sar
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe perioada sarcinii si a alaptarii. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelateCircumferinta de sub sani este decorata cu dantelaConfortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptareCircumferinta de sub sani este tivita cu banda elasticaBretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Camasa de noapte pentru gravide si alaptare Mama Sweet
  Camasa de noapte pen
  Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelateCircumferinta de sub sani este decorata cu dantelaConfortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptareCircumferinta de sub sani cu banda elasticaBretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
  DETALII PRODUS
  162 Ron
 • Offer Camasa de noapte alaptare Dorota zmeuriu
  Camasa de noapte ala
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternalManeca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime)Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
 • Offer Camasa de noapte alaptare Dorota roz
  Camasa de noapte ala
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternalManeca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime)Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
 • Offer Camasa de noapte alaptare Dorota menta
  Camasa de noapte ala
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternalManeca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime)Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
 • Offer Camasa de noapte alaptare Dorota albastru
  Camasa de noapte ala
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemenea unui sutien maternalManeca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime)Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
 • Offer Camasa de noapte alaptare Lilli
  Camasa de noapte ala
  Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii. Model ornamental spectaculos!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite in doua straturi - decupaj pe interior ce faciliteaza alaptareaFoarte confortabil in acelasi timp confera sustinere sanilor asemenea unui sutien pentru alaptareManeca scurta banda elastica sub saniCroiala tip balon tiv intarit in partea inferioara - previne rularea materialuluiLungime pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideal pe timpul noptii in perioada alaptarii - o sa indragesti croiala confortabila!Asorteaza camasa de noapte cu un capot. Verifica oferta noastra!
  DETALII PRODUS
  147 Ron