costume baie

Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Rochie de vara de la brand-ul italian Iconique IC8011 White
  Rochie de vara de la
  Rochie de vara din colectia italiana Iconique. Model deosebit pe care trebuie sa il ai! Confectionata din 100% bumbac Partea din fata si cea din spate cu decolteu in V Partea din spate cu decolteu mai adanc (se imbina cu o cusatura verticala) Marginea de jos cu franjuri (snururi impletite) Croi lejer, drept Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  221 Ron
 • Offer Pantalon de vara de dama David Beachwear Delhi
  Pantalon de vara de
  Pantalon de vara din material vaporos, din colectia Delhi. De la brand-ul italian David Beachwear! Confectionat din material fin, presat, captusit cu un strat de material usor Zona taliei este lata, elastica si detine snur croi lejer, ideal pentru vara
  DETALII PRODUS
  149 Ron
 • Offer Slip costum de baie Deco Swim
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie Deco Swim, monocromatic. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida si fibre LYCRA® XTRA LIFE™ Croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  108 Ron
 • Offer Costum de baie doua piese 3in1 Freya Deco Swim
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese 3in1 Freya Deco Swim partea superioara cu sistem variabil de prindere. Croiala potrivita si pentru femeile cu sani mai mari. Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida si fibre LYCRA® XTRA LIFE™ Cupe netede, intarite balene pentru sustinere Partile laterale ale cupelor cu benzi late - acestea au rolul bretelelor, fiind multifunctioale (pot fi aranjate dupa gat, incrucisate in fata sau legate - ca si circuitul unui sutien clasic) Circuit captusit cu plasa, detine balene laterale Interiorul circumferintei cu benzi speciale - previn miscarile nedorite Se inchide la spate prin clips (din plastic) Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  378 Ron
 • Offer Slip costum de baie Night
  Slip costum de baie
  Costum de baie doua piese Night. Slip costum de baie cu talie inalta Confectionat din material rezistent si confortabil uscare rapida Culoare negru Talie inalta Partile laterale sunt usor drapate snururi laterale ce permit ajustarea sliplui in zona taliei Partea din fata este captusita cu material confortabil
 • Offer Costum de baie doua piese Viktorie, detine balene
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese Viktorie, decorat cu model geometric colorat. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material placut cu proprietati de uscare rapid si factor de protectie UV captusit cu material subtire Cupe neintarite cupele se unesc cu bretelele (prin plasa) - bretelele se aranjeaza in spatele gatului Circuit neted, balene sub cupe Circuitul nu detine balene laterale se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partile laterale cu insertii din plasa elastica Partea din spate a slipului este neagra, neteda si fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  208 Ron
 • Offer Slip costum de baie Kalejdoscop
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie Kalejdoscop. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida partea din fata captusita cu material subtire Slip cu tivuri confortabile, mai decupate Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Slip costum de baie Kalejdoscop Midi
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie Kalejdoscop. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida partea din fata este captusita cu material subtire Slip croiala clasica, talie mai inalta, margini cu tivuri confortabile Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Costum de baie doua piese Kalejdoscop, cupe neintarite
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese Kalejdoscop, cupe neintarite. Croi ideal pentru femeile cu sanii mari! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupele detin balene pentru sustinere si sunt captusite cu material confortabil Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit respirabil, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip cu talie mai inalta Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei este decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  273 Ron
 • Offer Costum de baie doua piese Kalejdoscop Push-Up
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese Kalejdoscop, sutien de baie cu efect Push-Up! Culori frumoase! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up (integrate in cupe),balene pentru sustinere Bretele late, reglabile in partea din spate Centru decoltat Circuit elastic, nu detine balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip cu tivuri confortabile Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  226 Ron
 • Offer Slip costum de baie Viktorie
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie, decorat cu model geometric colorat. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material confortabil, cu proprietati de uscare rapida si protectie UV captusit cu material subtire Talie joasa, se leaga in partile laterale Partile laterale cu insertii din plasa elastica Partea din spate este neagra, neteda si fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Slip costum de baie Laurelle
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie, croiala clasica. Partile laterale cu decupaj interesant. Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Costum de baie doua piese Laurelle
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese Laurelle, decorat cu detalii aurii. Croi asimetric! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie cu pernite detasabile si decorat cu pietricele aurii nu detine balene Detine o bretea dubla, fara sistem de ajustare Circuitul se leaga detine balene in laterale Slip croiala clasica, partile laterale cu decupaj Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material fin Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  299 Ron
 • Offer Slip costum de baie Laurelle Black
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie Laurelle Black, croiala clasica. Partile laterale cu decupaj interesant. Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Costum de baie doua piese Laurelle Black
  Costum de baie doua
  Costum de baie doua piese Laurelle Black, decorat cu detalii aurii. Croi asimetric! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie cu pernite detasabile si decorat cu pietricele aurii nu detine balene Detine o bretea dubla, fara sistem de ajustare Circuitul se leaga detine balene in laterale Slip croiala clasica, partile laterale cu decupaj Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material fin Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  299 Ron
 • Offer Slip costum de baie Monaco capuccino
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie Monaco, monocromatic, croiala clasica confortabila. Confectionat din material placut cu aspect lucios, cu proprietati de uscare rapida Croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 • Offer Costum de baie doua piese Monaco capuccino
  Costum de baie doua
  Costum de baie de lux Monaco, zona decolteului decorata cu pandantiv din pietricele. Ofera sarmul potrivit tinutei tale de plaja! Confectionat din material usor si confortabil, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie cu pernite detasabile, nu detine balene sub cupa Bretelele se aranjeaza in spatele gatului Zona decolteului decorata cu bijuterie (poate fi inlaturata) Circuitul se leaga detine balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
  DETALII PRODUS
  284 Ron
 • Offer Slip costum de baie Malaga black
  Slip costum de baie
  Slip costum de baie, monocromatic, croiala clasica. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!