Sorteaza produse :    Brand:    Preturi intre: -
 • Offer Chilot tanga Wild Orchid red + CD CADOU
  Chilot tanga Wild Or
  Chilot tanga marca Lets Duck + CD Sensual Chill CADOU confectionat din tulle cu detalii din metal. Produsul este improspatat cu o aroma delicata de trandafiri!
 • Offer Chilot 1046 pink
  Chilot 1046 pink
  Chilot roz confectionat dintr-un material elastic si dantela neagra. Decupajele sexy sunt deosebit de provocatoare. Sexy si senzual, o combinatie provocatoare si incendiara de culori si materiale. Dantela neagra ii confera rafinament si se combina perfect cu rozul seducator. Poate fi purtat cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda".  
 • Offer Chilot 1073
  Chilot 1073
  Chilot clasic decupat in zona intima confectionat din voal fin si satin.  O combinatie sexy si indrazneata, care nu se demodeaza niciodata. Acest model a fost creat pentru femeile care stiu ce vor. Un produs fabricat din materiale de calitate superioara, rafinat si elegant. Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil.  
 • Offer Chilot 1046 red
  Chilot 1046 red
  Chilot confectionat dintr-un material elastic si dantela. Decupajele sexy sunt deosebit de provocatoare. Sexy si senzual, o combinatie provocatoare si incendiara de culori si materiale. Dantela neagra ii confera rafinament si se combina perfect cu rozul seducator. Poate fi purtat cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda".  
 • Offer Chilot tanga Cayenne thong
  Chilot tanga Cayenne
  Chilot tanga marca Anais confectionat din dantela fina cu model floral
 • Offer Chilot tanga Quinn
  Chilot tanga Quinn
  Chilot decupat in zona intima confectionat din voal fin cu detalii metalice si din satin. Chilot sexy confetionat din material fin si delicat ce imbraca suav soldurile si care dezgoleste in cel mai sexy mod cu putinta fesele. Detaliile din satin si metal intregesc in mod armonios produsul. Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil.  
 • Offer Chilot Tess
  Chilot Tess
  Un chilot foarte sexy decupat in partea din spate confectionat dintr-un voal fin cu detalii din satin.  Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil.
 • Offer Chilot Fanny
  Chilot Fanny
  Chilot sexy desfacut in partea din spate confectionat dintr-o dantela fina cu detalii din satin. Decupajele sexy pun in evidenta fermitate feselor, iar fundita din satin intregeste perfect produsul. Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil.  
 • Offer Chilot tanga Precious red + CD CADOU
  Chilot tanga Preciou
  Chilot tanga marca Lets Duck + CD Sensual Chill CADOU confectionat din dantela cu funda eleganta din satin. Produsul este improspatat cu o aroma delicata de trandafiri!
 • Offer Chilot 1076 blk
  Chilot 1076 blk
  Chilot brazilian decupat in zona intima confectionat din voal fin cu detalii din dantela. Design-ul special si finetea materialului din care este confectionat fac din acest produs un bestseller. Chilotul se muleaza perfect pe forme, punandu-le in valoare. Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil.  
 • Offer Chilot 1047 black
  Chilot 1047 black
  Chilot negru cu un model deosebit si decupaj sexy in zona intima. O piesa de rezistenta in fata oricarui partener. Lenjeria ta de rasfat sau o adevarata provocare senzuala intr-o noapte incendiara in doi. Alege sa fii deosebit de eleganta si moderna, de surprinzatoare si de cuceritoare.   Poate fi purtat cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda".
 • Offer Chilot Alabastra thong
  Chilot Alabastra tho
  Chilot tanga marca Obsessive confectionat din plasa fina cu terminatiile brodate.
 • Offer Chilot tanga Brilliant thong black
  Chilot tanga Brillia
  Un chilot ce va dezvalui natura salbatica a oricarei femei. Este confectionat dintr-o dantela fina fiind placuti la atingere. Partea de jos a chilotului este despicata ceea ce va incanta orice barbat. Chilotul este pus in evidenta de stasurile din laterale. Sexy, indrazneata, rafinata si moderna. O alegere care iti demonstreaza senzualitatea si forta seductiei. Poate fi purtat cu accesorii pentru sani din categoria "Accesorii sani". Contine: 90% acrylic, 10% spandex. Atentie: Fiecare element metalic folosit pentru confectionarea produselor este atent selectionat. Metalele nu se oxideaza, sunt rezistente la apa si nu contin nichel. Strasurile sunt de calitate superioara produse in Cehia.
 • Offer Chilot tanga Brilliant thong white
  Chilot tanga Brillia
  Un chilot ce va dezvalui natura salbatica a oricarei femei. Este confectionat dintr-o dantela fina fiind placuti la atingere. Partea de jos a chilotului este despicata ceea ce va incanta orice barbat. Chilotul este pus in evidenta de stasurile din laterale. Senzuala, sexy, innebunitor de provocatoare, o adevarata cunoscatoare a jocurilor seductiei. O feminitate speciala, salbatica si indrazneata, care defineste o femeie moderna. Poate fi purtat cu accesorii pentru sani din categoria "Accesorii sani". Contine: 90% acrylic, 10% spandex. Atentie: Fiecare element metalic folosit pentru confectionarea produselor este atent selectionat. Metalele nu se oxideaza, sunt rezistente la apa si nu contin nichel. Strasurile sunt de calitate superioara produse in Cehia.
 • Offer Chilot Permission Open
  Chilot Permission Op
  Un chilot foarte sexy decupat la spate confectionat dintr-un material elastic cu detalii din satin.  Poate fi purtat cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda".
 • Offer Chilot 1054
  Chilot 1054
  Chilot clasic decupat in zona intima, confectionat dintr-un satin rosu si un voal negru foarte fin. O combinatie sexy de rosu si negru, o imbinare senzuala de satin si voal, o croiala incendiara. Special pentru tine!  Impreuna cu nipples pentru sani din categoria "Accesorii" - "Accesorii sani" sau "Dresuri cu banda" creeaza un efect irezistibil. Compozitie material :90%nylon,10%spandex.
 • Offer Chilot Bloom shorties white
  Chilot Bloom shortie
  Un chilot frumos si subtil marca Obsessive, confectionat dintr-o dantela fina, pus in evidenta de panglica de satin ce ajusteaza chilotul in partea din fata. Rasfata-te si cucereste, fii senzuala si sexy, mereu gata de a te lansa intr-un joc voluptos al seductiei. Impreuna cu accesorii pentru sani din categoria "Accesorii sani" creeaza un efect irezistibil. Contine: 90% polyester, 10% spandex
 • Offer Chilot tanga Amoresa thong
  Chilot tanga Amoresa
  Chilot tanga marca Obsessive decupat in zona intima confectionat din voal fin si dantela cu detalii din satin. Un chilot sexy ce imbina perfect albul inocent cu senzualitatea. Decupajul incitant din zona intima, dantela fina si volanasul din tul completeaza perfect produsul. Schimba ceva din monotonia zilnica, fii sexy!  Impreuna cu accesorii pentru sani din categoria "Accesorii sani" creeaza un efect irezistibil.