Jan
12

Fiecare persoana este diferita , prefera imbracaminte de un anumit fel si este atras totodata de anumite stiluri vestimentare si culori . In materie de lenjerie intima culorile joaca un rol important atat pentru persoana care le poarta dar si pentru partenerul care se bucura de priveliste . Femeile in general sunt cele care poarta lenjerie in culorile care le definesc ca si personalitate . Daca doriti sa faceti cadouri in materie de lenjerie este bine sa stiti care este culoarea preferata a partenerei si in functie de acest lucru sa alegeti piesa de lenjerie potrivita.

lenjerie-alba

 

Lenjeria de culoare alba este preferata de persoanele puritane care sunt mai rusinoase, mai cuminti dar totodata pot trece in unele situatii la cealalta extrema daca se simt in largul lor . De obicei prefera o relatie bazata pe sentimente si mai putin pasionala.

lenjerie-rosie
Lenjeria de culoare rosie defineste o persoana pasionala , plina de dorinta care odata starnita , cu greu poate fi oprita . Este o persoana indrazneata cu o personalitate indrazneata care poate trece spre agresivitate in scopul de a obtine ceva memorabil .

lenjerie-neagra

Lenjeria de culoare neagra se potriveste unei femei misterioase si profunde in tot ceea ce face . Este in continua cautare de experiente noi sipot trece usor peste perioade mai putin faste din viata lor .

Lenjeria de culoare albastra se potriveste femeilor profunde dar si pasionale in acelasi timp. Pentru ele a face dragoste este o arta . Nu sunt adeptele experientelor ciudate sau perverse insa in orice partida de dragoste vor pune maximum de pasiune iar rezultatul va fi garantat.

lenjerie-roz
Rozul carcaterizeaza o persoana care promite mult si face putin . Este de multe ori o femeie imatura in ceea ce priveste o relatie . Se considera in majoritatea timpului superioara partenerului si in majoritatea timpului vor sa iasa in fata .

Daca v-ati facut o parere despre lenjeria care ii se potriveste partenerei dumnevoastra cel mai bun lucru pentru a proba aceste asocieri dintre culori si personalitatea unei femei este sa accesati un magazin de lenjerie care va ofera posibilitatea de a cumpara lenjerie in functie de culoarea acesteia. Nu sunt foarte multe magazine online de acest fel dar acum la Sevensins aveti aceasta posibilitatea de a alege lenjeria in functie de culoare.

Comments are closed.