Dec
14

In luna cadourilor primesti cadou valoarea cumparaturilor tale pe Sevensins – cel mai popular magazin online de lenjerie intima . Fie ca vrei sa-ti cumperi ceva pentru tine cu care sa-ti impresionezi partenerul sau partenera sau vrei sa faci un cadou sexy , cumpara-le de la Sevensins si intri automat in cursa pentru premiul care consta in aceasi valoare cu cea a cumparaturilor facute .

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi un produs de pe Sevensins si apoi sa recomanzi pagina de concurs cel putin la 3 prieteni folosind formularul de email sau optiunea de share pe facebook. Concursul incepe azi 14 decembrie si se termina pe 26 decembrie 2012. Tragerea la sorti va avea loc pe 27 decembrie in urma careia se vor acorda 3 premii , fiecare constand intr-un card cadou cu aceasi valoare ca a cumparaturilor efectuate. Cardul cadou poate fi utilizat pentru orice cumparaturi pe site pana la sfarsitul lui 2013 . Castigatorii vor fi afisati pe data de 27 decembrie .

Vezi pagina concursului

 


Fie ca vrei sa alegi o tinuta sexy pentru dormitor , o tinuta sic pentru petrecerea dintre ani sau o lenjerie rosie , magazinul de lenjerie Sevensins te invita sa parcurgi oferta de produse si sa castigi premii.

Comments are closed.