Nov
22

Mai sunt cateva ore pana cand se da startul pentru reduceri la lenjerie intima de Black Friday 2012 . Sevensins, Perfect Diva, 3 Suisses, Catalin Botezatu sunt cateva nume care apar pe lista participantilor din acest an . Articolele de lenjerie se alatura deja mult mai popularelor articole din domeniul it&c cu zeci de promotii si reduceri semnificative de preturi de care puteti profita pe deplin pentru a va inoi garderoba sexy sau pur si simplu pentru o lenjerie de calitate la un pret mic .

Magazinele de lenjerie care participa in 2012 la Black Friday sunt urmatoarele:

sevensins.ro 10% – 60%


Black Friday la Sevensins se concretizeaza prin zeci de produse la promotie cu discounturi intre 10% si 60% . Toate produsele care vor participa la eveniment pot fi gasite in sectiunea de promotii . Camapania de reduceri SEvensins va incepe Vineri 23 noiembrie la ora 00:00 si se va incheia Duminica la ora 23:59 . Aveti asadar 3 zile de super reduceri la Sevensis in limita stocului disponibil . Comenzile se vor procesa in cel mai scurt timp posibil fara a depasi 24 de ore.

Vezi produse Sevensins participante la Black Friday

lenjerie.com.ro 40%

Oferta celor de la lenjerie.com.ro este una foarte concreta si simpla in acelasi timp dar cu beneficii majore si anume 40% reduceri la absolut orice articol de lenjerie de pe site-ul online al companiei . Orice produs din orice categorie , orice cantitate si mai ales orice valoare . 40% este un procent foarte mare daca stam sa ne gandim ca este oferit pentru absolut toate produsele asa ca nu ratati aceasta oferta . Campania incepe vineri la ora 00:00

Vezi produse Lenjerie.com.ro participante la Black Friday

 

PerfectDiva pana la 70%


Incepand de Vineri ora 00:00 PerfectDiva sarbatoreste Black Friday cu reduceri de pana la 70% la articole de lenjerie dar si alte articole fashion si accesorii . Campania de reduceri va dura pana Duminica 25 noiembrie . Perfect diva este un magazin care nu are in oferta doar articole de lenjerie . Mai puteti gasi aici Haine sexy, incaltaminte, bijuterii si alte accesorii . Asadar puteti sa va imbracati intr-un stil sexy din cap pana in picioare .

Vezi produsele Perfect Diva participante la Black Friday

 

Catalin Botezatu

 

Designerul Catalin Botezatu vine la Black Friday cu preturi taiate la articole dintr-o gama diversa de articole pe care le veti putea recunoaste dupa sigla neagra cu insemnele BF . Vor fi reduceri la costume de baie, lenjerie intima, boxeri pentru barbati si maieuri. Totul se desfasoara pe site-ul creatorului de moda incepand cu orele 00:00 si se termina in 24 de ore

Vezi produse Catalin Botezatu participante la Black Friday

 

3 Suisses

 

Daca pana acum am vorbit doar de lenjerie intima 3 Suisses este magazinul care vine la Black Friday pe langa articole de lenjerie destinate doamnelor si domnilor si cu articole de lenjerie pentru pat . Seturi de pat din materiale de calitate si multe alte surprize te asteapta in magazinul care promoveaza moda frantuzeasca in Romania . Totul este made in France , deci calitatea este una de top.

Vezi produse 3 Suisses participante la Black Friday

 

Nu uitati Black Friday este o buna ocazie pentru dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor de a face cumparaturi de lenjerie pentru dumneavoastra sau pentru partenerul dumneavoastra si totodata pentru dumneavoastra domnilor care vreti sa oferiti partenerei un cadou sexy.

 

 

Comments are closed.