Mar
02

Groupon si Lenjeriecadou va asigura odihna binemeritata, prin calitatea accesoriilor si lenjeriilor de pat!

perna verde 

DETALII PRET SI POSIBILITATE DE COMANDA >>

Perna cu un continut de 15% puf gasca (puf de pe cap si gat) si 85% pana va ofera un excelent confort prin proprietatile pufului de gasca (izolare, compresibilitate, moliciune, durabilitate in utilizare etc.), avand o durata de intrebuintare cu mult mai lunga decat o perna obisnuita.
Fata de perna este 100% bumbac, previne transpiratia, este hipoalergica si antibacteriana.

Atunci cand vine vorba despre un somn linistitor un lucru foarte important este produsul pe care dormi, patul in care dormi si nu in ultimul rand temeperatura ideala pentru un somn odihnitor.
Nu de putine ori  se intampla sa fim foarte obositi, sa dormim dar sa nu fim odihniti.
Un rol important il reprezinta o perna adecvata si o pilota potrivita care sa ne ofere odihna binemeritata dupa o zi de munca.
De aceea ne-am gandit sa va oferim o gama de produse care ajuta la creea unor conditii optime de odihna.
 
Firma noastra comercializeaz? perne si pilote unguresti din pana si puf de gasca.


 
O scurta prezentare a pufului este un prim pas in alegerea produsului potrivit.
 
Puful si penele sunt doar de gasca.

Procesarea acetora cuprinde mai multe etape:
 

  • Prima etapa

Dupa achizitionarea materiei prime (pene si puf de gasca) acesta este separata în functie de calitate. Ceea ce presupune ca se amesteca materia prima colectionata din diferite locuri pentru a avea o cantitate si un continut egal. Acest proces se numeste mixarea penelor care se realizeaza cu o furca din lemn. Dupa acest proces penele sunt pastrate in saci.
 

  • A doua etapa

Urmatorul pas il reprezinta clasificarea materiei prime care se realizeaza de catre o masina speciala. Aceasta masina poate separe pene de diferite marimi si de calitati diferite in functie de greutatea specifica a penelor.
 

  • A treia etapa

In aceast? etapa pene sunt spalate de catre un utilaj specific.

In acest proces pene sunt igienizate prin folosirea produselor chimice si a a clatirilor repetate. Pene umede sunt puse intr-un uscator de pene si dupa o uscare potrivita (la 130 de grade Celsius) sunt depozitate in saci pana la utilizarea lor.


 
Materia prima este procesata in conformitate cu normele în vigoare ale Uniunii Europene si in concordanta cu normele privind protectia mediului.
 

  • In cea de-a patra etapa, dupa ce pene au fost clasificate (pana, puf), spalate si curatate chimic  se confectioneaza produsele in functie de masurile comandate.

Comments are closed.