Jan
30

Masaj cu bambus si tratament corporal la Cruella Wellness & Spa! 4 sedinte masaj bambus, 4 sedinte drenaj limfatic, 4 sedinte peeling, 4 sedinte impachetari la capsula Spa Line si 4 sedinte detox spa cu 169 RON in loc de 1000 RON! Bonus: 1 sedinta reflexoterapie si 30% reducere la epi

lare SPL!

 VEZI DETALII PROMOTIE >>

Simbol traditional al fericirii, bunastarii si sanatatii in cultura asiatica, bambusul se foloseste, printre altele, si pentru masaj.

Masajul cu bambus are ca scop obtinerea unor efecte de relaxare, calmare, intindere, reactivare, precum si obtinerea unor rezultate in tratarea celulitei. De asemenea, drenajul limfatic, peeling-ul, sedintele de impachetari la capsula Spa Line si detox SPA-ul au efecte extraordinare asupra sanatatii si frumusetii dumneavoastra. Profita de toate acestea la Cruella Wellness & Spa! 

Cruella Wellness & Spa

Salonul Cruella Wellness & Spa va sta la dispozitie cu un personal atent selectionat, deosebit de amabil si primitor, cu aparatura de inalta performanta, produse profesionale de lux, intr-un mediu

deosebit de elegant si rafinat, toate acestea pentru a fi in masura sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

“Clientii nostri nu sunt stapanii nostri,

sunt prietenii nostri.

Marea majoritate a clientelei noastre s-a format prin recomandarile primite de la clientii multumiti.

Deveniti si voi prietenii nostri!

Cu toate ca suntem la inceput tinem sa folosim materiale si aparatura de cea mai buna calitate deoarece suntem constienti ca un client multumit nu pleaca de la noi doar cu mai multi bani in buzunar dar si satisfacut de munca noastra.”

Comments are closed.