Aug
12

Esti in paragul organizarii unei petreceri in lenjerie intima

? Petrecerile in lenjerie intima au fost foarte populare la un moment dat si din ce in ce mai multi baieti si fete vor sa stie cum pot organiza o petrecere de succes in lenjerie intima? Ei bine in primul rand trebuie sa va decideti ce tip de petrecere in lenjerie vreti sa dati.

Nu stiai ca exista mai multe tipuri de astfel de petrecere? Ei bine da.

Primul tip de petrecere este acela unde vei avea fie femei sau barb ati s

i femei care vor fi rugate sa vina imbrcate in lenjerie intima.

Daca petrecerea este destinata doar femeilor vei avea cu siguranta fete care vor purta o lenjerie mai decoltata si majoritatea invitatelor vor opta pentru lenjerie. Deci aici este punctul in care

incepe planificarea.

In primul rand vrei sa nu faci obligatorie regula de a participa doar in lenjerie? Deasemnea poate vrei sa impui iaceasta regula doar pentru anumite grupe de persoane cum ar fi studentele.

Aceste decizii trebuie luate la inceput deoarece vor influenta lucrurile care

vor sa vina.

Majoritatea petrecerilor in lenjerie pentru fete pot fi extrem de distractive ceva de genul celor cand erati copii mici si adormeati unul peste celalalt pe o vreme torida.

Aceste tipuri de petreceri pot avea o tema bine definita cum ar fi o petrecere pentru mireasa si astfel veti

avea ocazia sa cumparati lenjerie de mireasa si tot felul de cadouri pe care sa le oferiti celei care poarta aceasta lenjerie.

O idee indrazneata ar fi sa vina fiecare cu o lenjerie de rezerva pe care la intamplare dupa niste biletele sa o poarte una dintre celelalte fete participanta la petrecere dar trebuie sa stiti ca acest joc poate face participantele sa se simta inconfortabil la un moment dat.

O alta varianta este de a deschide petrecerea pentru cupluri. Barbatii vor trebui sa poarte lenjerie barbateasca cum ar fi boxerii. Si aici trebuie mare atentie pentru ca este posibil sa nu fie o idee atat de buna sa lasati barbati neinsotiti. De obicei participarea in cupluri la astfel de evenimente au rolul de a incuraja perechile sa se afiseze in lenjerie si a scapa de inhibitii.

Nu uitati sa filmati sau macar sa faceti poze la astfel de petreceri cu scopul de a le trimite ulterior participantilor pentru a se distra privind petrecerea in ansamblu.

Daca nu stiti de unde puteti cumpara articole de lenjerie, cea mai mare oferta de costume de lenjerie intima o puteti gasi pe Sevensins.ro

Comments are closed.