May
14

I n

ziua de astazi gasim in magazine atat de multe modele si tipuri de corse

te astfel incat alegerea corsetului potrivit poate fi dificila. Articolul urmator doreste sa ajute doamnele si domnisoarele care sunt in cautarea unui corset in magazinele online de lenjerie intima pentru a face alegerea potrivita.

Corset Wenecja G04Luati in considerare cat de des veti purta respectivul corset. Daca planuiti sa il purtati zilnic

sau foarte des este de preferat un corset care nu are in compozitie acele elemente care strang foarte tare talia si totodata va obustrictioneaza respiratia. Daca insa intentionati sa-l cumparati pentru o singura ocazie speciala sau doar pentru cateva este de preferat sa alegeti unul care strange talia creeand o forma de clepsidra.

Gandeste-te pentru ce motiv vei purta respectivul corset

? Pentru remodelarea corpului sau pentru a fi purtat impreuna cu un costum? Daca raspunsul este prima varianta ar trebui sa te gandesti la un mo del care prezinta elemente suplimentare

de intaritura.

Ganditi-va la materialul din care este fabricat corsetul pe care vreti sa-l cumparati. Pentru o femeie slaba este de preferat un corset din satin care ofera o gama foarte variata de culori si marimi. Pentru forme mai mari un corset din piele este ideal tinand cont ca poate oferi un pic de subtiere si este foarte comod.

Ales corespunzator un corset poate inbunatati orice bust indiferent de marimea cupei.

Un corset peste bust

ofera in acelasi timp si sustinerea sanilor in timp ce un corset sub bust este de preferat femeilor cu sanii mari care se vor simti mult mai bine cu un astfel de model si vor creea si iluzia unui decolteu generos.

Inaltimea este intotdeuna un factor important la alegerea unui corset peste bust. Astfel daca s unteti

o persoana inalta este posibil sa aveti nevoie de un model mai lung de corset. Daca insa preferati un corset sub bust insa majoritattea modelelor se potrivesc indiferent de inaltime.
Dimensionarea pentru corsete variaz? de la producator la producator. Cu toate acestea, majoritatea corsetelor sunt dimensionate in functie de sutien, fie sau dimensiunea taliei.

Daca sunteti un 38C, alege un 38. Dac? ati fost binecuvantati cu sanii mai mari decat o cupa D, este intotdeauna intelept de a urca un numar, astfel încat la un 40E ar trebui s

? achiziaionaai un 42. Numerele de dimensiune se refera la dimensiunea bustului.

Dac? sunte?i un 40C bust dimensiune sau D, v-ar fi potrivit o dimensiune de 40 corset.

De unde puteti cumpara corsete online?

Cea mai mare colectie de corsete online o puteti gasi la noi pe site in categoria de Corsete Sexy in care puteti alege din 148 de modele de corsete. Daca doriti un corset medicianal pentru a slabi vizitati categoria de Corsete de slabit unde desemenea avem o mare colectie de modele de remodelare a corpului.

Comments are closed.