May
17

O bustiera este o piesa de lenjerie intima pr

oiectata cu scopul de a inalta zona bustului.

De obicei o bustiera se va sprijini pe zona coastelor sau chiar mai jos pe zona taliei.

Deoarece principalul obiectiv al unei bustiere este sa impinga pieptul, toata presiunea cade pe zona costelor care este folosita ca suport. Bustierele sunt comparate de multe ori cu corsetele insa functionalitatea acestora este cu totul diferita.

In zilele noastre multe femei poarta bustiere pe sub haine ca o modalitate de a-si imbunatati imaginea bustului sau cu scopul de a-si impresiona iubitul.

Ele nu sunt descrise ca fiind piesele cele mai confortabile de puratat dar acestea sunt foarte atragatoare deopotriva pentru femeile ce au cupe mici dar si mari.

Nu exista o paleta standard de culori pentru aceste piese de lenjerie, cu toate acestea majoritatea sunt fabricate in culori uni. Este foarte improbabil sa gasiti bustiere cu modele desenate.

Materialele din care sunt facute sunt de obicei din satin, dantela, ochiuri de plasa si lycra. Indiferent de materialul folosit vor fi consolidate pentru a asigura un sentiment de siguranta.

In ceea ce priveste tipurile de bustiere sunt

de mai multe feluri insa majoritatea se incadreaza in 2 mari tipare. Ori este tipul bustierei care nu are foarte mult material care sa acopere sanii , ori acopera sanii si poate fi sustinuta chiar si de niste bretele.

Lenjerie.ro - 16% comision

O bustiera poate satisface cu adevarat nevoiele oricarei femei, deoarece ele pot sa adauge numere in plus indiferent de tipul corpului.

Nu conteaza daca esti inalta sau scunda ele vor produce acelasi rezultat.

Este foarte popular printre femeile cu sanii mici sa foloseasca o bustiera pentru a-si mari imaginea bustului intr-un mod natural.

De unde puteti cumpara bustiere?

Exista magazine online de lenjerie intima care comercializeaza bustiere, la preturi accesibile.

Din lista magazinelor online din acest segment va recomandam :
1. Lenjerie
2. Sevensins
3. Mall Lenjerie
4. Catalin Botezatu
5. Just 4 Girls

Comments are closed.